Huidu: Bendeac e un hot. Bendeac: Acuzatii cretinoide


Serban Huidu si Mihai Bendeac s-au lansat intr-o serie de acuzatii care mai de care mai dure, ce aduc a lupta oarba pentru audiente.

Huidu a scris pe blogul sau ca Bendeac nu face decat sa plagieze show -ul Vacanta Mare. "Iar ma mananca de popou prietenul Bendeac. Dupa ce s-a facut de cacao cu o parodie fara sare si fara piper, dupa ce l-a imitat pe Badea cu vocea lui Becali, prietenul insista. Pai daca insista ia sa-l facem putin chisalita. Ca omul nu se pricepe la televiziune e una. Ca ma trage pe mine de urechi pentru o critica justificata, demonstraza cat de naiv e. Ca sa nu zic prost. Ca sa nu zic hot. Priviti cum prietenii de la "In puii mei" ii copiaza pe clasicii Vacanta Mare", a scris Huidu.

Atacurile vin dupa ce in emisiunea de la Antena 1, Bendeac a parodiat emisiunea Cronica Carcotasilor si pe Serban Huidu si Mihai Gainusa.

Bendeac nu s-a lasat mai prejos si a compilat pe blogul dau un raspuns la fel de dur. "Am ascultat si eu inregistrarea din spectacolul de acum o suta de ani al Vacantei Mari, pe care spun unii ca am plagiat-o. Acuzatia asta cretinoida suna cam asa: "Lady Gaga l-a plagiat pe Elvis! De ce? Intr-una din melodii a abordat tema dragostei, si Elvis la fel". Trebuie sa fii debil si complet retard sa spui ca cele doua fragmente au vreo legatura! Atata cretinism numai din rautate si frustrare se poate naste", a scris Bendeac.

Comentarii Facebook