Horoscopul primei săptămâni din noul an. Vezi ce îţi rezervă astrele


Astrologii susţin că planetele şi stelele au o foarte mare influenţă asupra vieţii noastre şi ne pot influenţa în toate aspectele.

Află cum vei sta cu sănătaea, dragostea sau banii în prima săptămână din anul 2013, potrivit eva.ro, în funcţie de zodie.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Situaţia ta poate suferi schimbări, în funcţie de ceea ce se întâmplă în cercul tău de cunoscuţi sau la locul de muncă. Implică-te, pentru a avea şi tu un cuvânt de spus şi pentru ca nimeni altcineva să nu decidă în locul tău. Exprimându-ţi propriile îngrijorări, vei avea şansa de a-ţi spori gradul de conştientizare, iar experienţa şi propriile investigaţii te vor conduce, în această săptămână, către o neaşteptată bonificaţie.
 
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Abţine-te să faci orice mutare acum, să iei vreo decizie capitală sau să faci vreo promisiune mai delicată, până când nu ai siguranţa că ai înţeles în ce urmează să te implici. Impulsul tău pentru cumpărături şi divertisment costisitor te va domina şi în această săptămână. Nu te lăsa păcălită de produse sau servicii care mai de care mai strălucitoare şi care îţi promit imposibilul. Cu cât vei avea mai puţin timp liber în care să nu faci nimic, cu atât îţi va fi mai uşor.

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Discută deschis, în această perioadă, despre planurile tale, cu o persoană pe care o respecţi, şi vei avea ocazia să vezi lucrurile mai profund. Acest lucru s-ar putea să-ţi schimbe gândurile şi direcţia, mai ales în ceea ce priveşte casa şi familia. O relaţie de prietenie sau de dragoste, pe care o credeai sigură şi liniştită, s-ar putea să necesite, mai ales în ultima parte a săptămânii, un plus de atenţie din partea ta.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Dacă vei găsi soluţii alternative şi le vei oferi sub forma de sugestii prieteneşti, vei reuşi să mulţumeşti pe toată lumea din jurul tău, dar şi să te menţii în limitele bugetului de care dispui. O afacere rentabilă o poţi descoperi, dacă vei privi în direcţia corectă. Evită stările conflictuale, ai altceva mai bun de făcut, pentru tine, în această săptămână. Caută să intri în confruntări, doar dacă eşti bine pregatit(ă) şi vei avea succesul pe care îl speri.

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Concentrează-te doar pe ceea ce ştii şi ceea ce poţi face tu cel mai bine. De data aceasta, timpii morţi nu te vor inspira cu nimic. Foloseşte-te de latura sentimentală, în orice problemă care va apărea în sânul familiei. Poţi să te aştepti ca, spre sfârşitul săptămânii, cineva din familie să aibă iniţiativă, fără să te consulte şi pe tine sau fără ca măcar să te anunţe. Nu te ambala, căci nervii nu sunt un răspuns şi nu oferă soluţii.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Fă-ţi planuri noi de călătorie sau intră în legătură cu cineva cu care nu te-ai văzut de ceva vreme, dar vă ştiţi de foarte mult timp, şi care are suficientă experienţă şi cunoştinţe, pentru a te ajuta să-ţi atingi scopurile urgente. Aşteaptă-te la unele schimbări de ultim moment, din partea cuiva cunoscut, care îţi va da peste cap planurile de început de an. Nu te pierde cu firea, ci adună-te cât mai repede şi acţionează.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Cel mai bine ar fi, pentru tine, să-ţi prezinţi gândurile şi celor apropiaţi, înainte de a face orice fel de mutare. Dacă va exista vreo informaţie ascunsă, aceasta îţi va crea neplăceri şi te va încetini. Vei avea o mică surpriză, săptămâna aceasta, când vei constata cât de rapid sunt afectate celelalte persoane de deciziile tale. Este o perioadă care ţi-ar putea aduce un câştig financiar, dacă vei şti să profiţi de o oportunitate ce ţi se va oferi.

Leu (22 iulie - 22 august)
Ceea ce ai tu de oferit va fi primit cu plăcere şi, în schimb, ar trebui sa obţii suportul de care ai nevoie pentru unele planuri pe care ţi le-ai facut pentru această săptămână. Dragostea este bine reprezentată şi va avea o influenţă esenţială asupra propunerilor pe care le vei face. Totul este să te găseşti în faţa persoanei potrivite. Vei trece prin perioade în care vei avea impresia că nimic nu-ţi iese, însă totul este doar o părere şi o lipsă de concentrare. Ai un gol financiar? Înarmează-te cu răbdare.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Analizează-ţi propriile opţiuni şi vei descoperi tot ceea ce trebuie să fie finalizat, pentru a-ţi netezi viitorul. Poţi să negociezi de pe poziţii de forţă şi să te impui aşa cum îţi doreşti. Puţină insistenţă - însă în termeni amicali, fără ultimatumuri - va avea un rol extrem de important în eliberarea energiilor de care ai nevoie, pentru a-ţi duce până la capăt diversele planuri.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Este o săptămână în care poţi fi surprins(ă) de cât de multe poţi să obţii, dacă vorbeşti din tot sufletul. Disciplina şi munca susţinută îţi vor fi răsplatite, chiar dacă nu imediat, ci în următoarele zile, atunci când vei simţi nevoia de a beneficia de puţin timp şi pentru tine. Asteaptă-te şi la o propunere urmată de momente romantice, către sfârşitul perioadei.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
O schimbare de plan poate veni în sprijinul tău, însă, pentru aceasta, trebuie să dovedeşti o mai mare flexibilitate şi adaptabilitate. Orice problemă sentimentală îşi va găsi rezolvarea acum, dacă îţi vei dezvălui adevăratele sentimente. Discuţiile şi negocierile corecte, din această primă săptămână a anului, îţi vor permite să-ţi faci planuri stabile pentru viitor. Însă, caută să pui totul pe hârtie, altfel rişti să te loveşti de unele schimbări rapide şi fără ştirea ta.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
S-ar putea să fii solicitată cât se poate de ferm, pentru a-ţi plăti unele restanţe. Dacă vrei ajutor, solicită asistenţa financiară, însă, înainte de o accepta deplin, analizează foarte atent termenii şi condiţiile, şi abia apoi decide-te, dacă poţi sau nu să te descurci singură. Cu siguranţă îţi doreşti un început de an corect din punct de vedere al finanţelor şi vei lupta pentru asta. Important este să nu te grăbeşti, pentru ca finanţele tale să îşi păstreze stabilitatea.

Comentarii Facebook