Horoscopul iubirii. Vești fabuloase pentru Lei și Berbeci în aprilie, Racii vor vărsa câteva lacrimi amare


Astrele se aliniază în luna aprilie pentru a presăra cu fericire supremă viața a doi nativi. Vorbim despre Lei și Berbeci, aceste două zodii vor avea parte de surprize în plan sentimental. Cu părere de rău, racii vor avea parte de mici decepții, însă nu trebuie să se întristeze, soarele va apărea și pe strada lor. Iată ce se va întâmpla în viața acestor trei nativi în această lună și cum trebuie să gestioneze situațiile.

Leu

Zodia Leu este cunoscută ca una dintre cele mai creative semne astrale. Atunci când vine vorba despre relații, acest nativ te poate face să te simți ca într-o poveste. Condus de puterea Soarelui, nativul Leu este romantic, puternic și plin de pasiune, dar ascunde o forță de nedescris. Dacă în ultimul timp pentru Lei au mai existat și neînțelegeri, atunci următoarea perioadă va fi o perioadă a împăcărilor, a veștilor bune venite din partea oamenilor dragi, dar și ale planurilor de viitor. Dacă îți dorești o relație de iubire cu un astfel de semn zodiacal, află că trebuie să fii o persoană sinceră, dornică de aventură și curioasă. Nativul Leu nu suportă minciuna și va descoperi fiecare gând ascuns atunci când îi va fi pus înaintea ochilor. 

În luna aprilie nativii Lei se gândesc să cumpere o locuință, să facă un credit sau chiar să devină părinți în viitorul apropiat. În cazul în care nu au o relație deja, atunci pentru Lei urmează o perioadă de cunoaștere care se va termina cu un final fericit, deoarece o să vă găsiți partenerul. Acum este momentul să depășiți orice teamă, universul este de partea ta. 

Berbec

Anul 2022 este un an în care Berbecii sunt vedete. În luna aprilie, începeți etape noi de viață. Jupiter va deschide etape noi de viață, pentru voi este o planetă norocoasă, care vă ajută să explorați lucruri noi, să vă afirmați și să vă redescoperiți. Priviți spre viitor cu mult curaj, schimbați job-ul, relația, casa, perspectivele, dacă nu vă mai aduce fericire, astfel vă puteți canaliza toată energia către noi vise și planuri. 

Este un moment bun pentru noi relații, se poate să începeți niște cursuri sau să învățați ceva nou. S-ar putea să faceți o călătorie undeva departe în această lună. Astrele vă surâd, Berbecii debutează în forță, vă extindeți, progresați, așteptați de vreo doi ani să se întâmple ceva în viața voastră, și acum va fi momentul decisiv. Cea mai dificilă perioadă a anului începe în luna aprilie și deranjează sectorul domestic, al familiei, dar dacă nu veți ceda, universul vă va răsplăti eforturile din plin. 

Rac

Pe de altă parte, nativii din zodia Rac nu o duc prea bine pe partea sentimentală, asta deoarece fie s-au despărțit în ultima perioadă, fie urmează să o facă. Este o lună în care Racii ar trebui să fie mai curajoși și să nu își mai calculeze fiecare mișcare. Chiar dacă în general sunt foarte raționali, nu ar strica să își asculte mai mult inima în luna aprilie și să se lase conduși de sentimente. O astfel de „nebunie” le poate schimba viața radical, din toate punctele de vedere. Acești nativi încearcă pe cât posibil să evite certurile, însă acest lucru nu prea este mereu posibil și util.

Racii trebuie să înțeleagă că o confruntare directă, chiar dacă este neplăcută, poate fi extrem de utilă pentru evoluția unui cuplu. Tăcerea poate crea răni nevăzute, iar în timp lucrurile doar escaladează. Poate fi util pentru voi să vărsați câteva lacrimi, în schimbul unei liniști interioare. Racii care sunt în căutarea iubirii au șanse mari să o găsească în luna aprilie 2022, însă doar cu condiția să fie ceva mai îndrăzneți. Dacă își vor impune limite și nu își vor asuma riscuri, atunci cu siguranță nu vor apărea schimbări notabile în plan amoros.

Comentarii Facebook