Antonia, mai sexy decât prevede legea! Vedeta a șocat cu o fotografie - FOTO


Antonia este una dintre cele mai frumoase vedete din România. Uneori, artista șochează cu fotografiile pe care le postează pe Instagram.

Joi, 7 aprilie 2022, a fost una dintre aceste zile. Antonia a postat o fotografie extrem de expresivă pe Instagram, în care oare că nu poartă lenjerie intimă.

Fanii au explodat în aprecieri: 

Doamne ferește, măi Antonia, te-a înzestrat Dumnezeu cu o frumusețe pe care ar fi vrut-o orice femeie, ți-a mai dat și harul de a cânta, oare de ce era nevoie să te mai dezbraci? Iartă-mă, dar chiar nu era necesar să faci asta”, a mai comentat cineva. „Pot vedea copiii pozele astea, aloo nu mai suntem în era Playboy…”, a mai scris un urmăritor.

Antonia a spus că face sport și că nu face foamea, pentru a arăta așa bine.

Fac sală cât de des pot, dar și mănânc destul de mult, doar că sănătos: piept de pui sau vită, broccoli, sparanghel, salate. Fără grăsimi, fără carne în ulei. În mare parte mănânc carne la grătar, pui sau mușchi de vită, orez și multe legume pur și simplu. Lumea crede că trebuie să faci foamea și nu e bine. Dimpotrivă, nu funcționează așa. Cel mai bine e să ai o dietă echilibrată. Trebuie să faci și sport, să îți pui corpul în mișcare”, a spus Antonia.

Comentarii Facebook