Vineri 19 August

Gafa anului! O mamă și-a pus din greșeală bebelușul la vânzare pe internet. „Accepţi la schimb cu un adolescent?”


Lucy Battle, o tânără de 20 de ani, din SUA, a stârnit un val de controverse în mediul online după ce și-a pus, din greșeală, fiul la vânzare pe internet, în locul unei canapele.

Lucy își cumpărase recent o canapea, așa că a decis să o scoată la vânzare pe cea veche și a postat un anunț pe un grup de Facebook, dar accidental a pus o fotografie principală cu bebelușul ei, Oscar, în vârstă de șapte luni. În descrierea anunțului erau următoarele cuvinte: „Trebuie să dispară azi!

Am reuşit cumva să încarc fotografia greşită când le-am ales din albumul telefonului, iar cea principală era cea cu Oscar! Mi-am dat seama când toată lumea a început să-mi comenteze și să-mi trimită mesaje și atunci n-am mai putut să o şterg. Totuşi, planul meu a mers pentru că unul dintre mesaje venise de la cineva care era chiar interesat de canapea. În rest, majoritatea erau de la oameni care făceau glume legate de vânzarea copilului. Nu mă așteptam să se viralizeze așa!”, a povestit Lucy, potrivit The Mirror.

Anunțul lui Lucy a adunat o mulțime de comentarii din partea internauților, unele mai amuzante ca altele

Accepţi la schimb cu un adolescent?”, a scris un internaut. „Cum e când vine ora băiței?”, a mai scris cineva. „Cum se comportă cu alţi bebeluşi?”, s-au amuzat internauții prin comentariile anunțului.  

După ce a realizat ce a făcut, Lucy a ținut să explice că nu avea de gând să-și vândă copilul: „Mulţumesc tuturor că ați fost drăguţi şi ați înţeles că a fost o greşeală reală. Evident că nu-mi doresc să-mi vând copilul!”.

Comentarii Facebook