Horoscopul copiilor. Ce spune zodia copilului despre lecția vieții sale?


Horoscopul copiilor. Fiecare suflet este deosebit și special, dar copiii sunt îngeri trimiși pe Pământ să ne învețe ce contează cu adevărat în viață: să iubim sincer, să iertăm fără rețineri și să trăim frumos. Ei sunt motivare, putere și universul nostru, prin ei Dumnezeu exprimă cât de mult ne adoră ca oameni.

Horoscopul copiilor. Ce spune zodia copilului despre lecția vieții sale

Mai agitați, creativi sau timizi, ei sunt suma genetică a noastră și a strămoșilor noștri, iar harta lor personală ne ajută în general să-i înțelegem mai bine. De exemplu: un copil născut cu Mercur retrograd va funcționa total diferit și trebuie abordat altfel decât un copil cu Mercur în mers direct și tot așa mai departe. Semnul zodiacal sau ascendentul (dacă îl cunoști) poate să-ți dea niște detalii în plus despre cel mic.

Horoscopul copiilor. BERBEC

Acești copii sunt născuți cu o forță incredibilă de a construi lucruri și de a fi activi o perioadă lungă de timp. Nu prea stau bine cu răbdarea, iar aici intervine rolul părintelui să-l învețe să o dobândească. Sunt născuți pentru a fi liderul propriei vieți, de aceea sentimentul de libertate va dori să și-l însușească de la vârste fragede. Deși nu prea manifestă un interes deosebit spre afecțiune, în secret și-l doresc foarte mult.

Horoscopul copiilor. TAUR

Acești copii au o capacitate mare de a-și înțelege emoțiile, se bazează pe toate cele 5 simțuri principale și  sunt în general calmi. Au nevoie însă de foarte multă odihnă și liniște pentru a rămâne așa, deoarece orice situație negativă îi afectează foarte mult. Mai târziu datorită acestei stări de odihnă și calm, vor deveni adulți de succes. Sunt foarte fideli părinților, prietenilor și oamenilor care le oferă afecțiune necondiționată și susținere în experiență lor de a cunoaște mai bine această lume.

Horoscopul copiilor. GEMENI

Gemenii micuți sunt foarte curioși și au foarte multă energie, de aceea acești părinți iau dublul măsurilor de precauție atunci când vine vorba de siguranța lor. Arta joacă un rol fundamental în creșterea și educarea lor, fie că e vorba de muzică sau desen. Multe întrebări, dar și mai multe povești spuse și jocuri creative trebuie să facă parte din ritualul zilnic.

Horoscopul copiilor. RAC

Devotați și iubitori, Răcușorii trec odată cu Luna prin toate fazele și nu prea vor să-i scoți din propriul confort. Legătura pe care o au cu mama lor este una foarte importantă, deoarece de aici ei își construiesc fundamentul emoțiilor și al relațiilor pe care le vor avea mai târziu în viață. Latura lor intuitivă iese foarte ușor în evidență, dar contează dacă părinții aleg să i-o stimuleze sau să i-o reprime. Activitățile făcute uneori doar împreună doar cu mama sau tata sunt cele care le dau acestor copii sentimentul de protecție și îi stimulează din punct de vedere empatic, emoțional.

Horoscopul copiilor. LEU

Acești copii sunt deosebit de carismatici, au o inimă incredibil de mare, dar le place să-și stabilească singuri limitele. Au tendința de a fi șefi și în același timp le place să ajute oamenii din jur. Vânătoarea de recompense este jocul preferat, iar acesta îi va ajuta mai târziu să se descurce pe cont propriu. Deși uneori vor să mai arate că sunt reci sau puternici, în inima lor abia așteaptă o îmbrățișare și niște pupici.

Horoscopul copiilor. FECIOARĂ

Atunci când vine vorba de Fecioarele mici, acestea iubesc rutina lor și modalitatea cum aceasta se petrece. Unele dintre ele au nevoie de încurajare pentru a încerca jucăriile noi, iar altele nu suportă să fie murdare. Imaginația lor este debordantă și pot să alcătuiască un joc din orice. Atunci când vine vorba de mâncare, pot fi destul de sensibile sau chiar pretențioase la unele alimente. Ele evoluează încet și bine, nu trebuie grăbite sau forțate în nicio direcție înainte de a fi pregătite.

Horoscopul copiilor. BALANȚĂ

Plini de dragoste și compasiune, au un spirit de artist și de judecător în același timp. Acești copii pot vorbi mai târziu datorită faptului că ei sunt prea ocupați să analizeze ce e bine și ce e greșit în jurul lor. Sunt cei mai fericiți atunci când au atenția familiei și sunt iubiți, însă trebuie învățați încă de mici diferența între apropiați și străini, dar și între spațiul comun și spațiul privat al lor și al celorlalți. Creativitatea lor trebuie stimulată, mai ales că au un simț al armoniei ieșit din comun. Cu cât mai multă atenție acești copii cer, cu atât înseamnă că te iubesc mai mult.

Horoscopul copiilor. SCORPION

Cu un suflet plin de iubire și pasiune, micii Scorpioni sunt gata mereu să descopere ceva nou și să-și folosească talentele. Odată ce au învățat să-și învingă fricile, nimeni nu-i mai poate opri.  Compania copiilor este binevenită, dar singurătatea nu-i deranjează. Au o latură sensibilă pe care nu o arată tuturor, iar aici au nevoie de ajutor din partea părinților pentru a vorbi despre ceea ce simt, pentru că doar așa învață să-și înfrunte emoțiile negative. Intuiția este atuul lor și nu suportă minciuna.

Horoscopul copiilor. SĂGETĂTOR

Pentru a-i menține fericiți pe micii Săgetători trebuie să faci multă mișcare și multe activități interesante. Ei sunt născuți ca fiind spirite libere și cred că pot face orice, așadar nu le place să fie întrerupți atunci când fac ceva și au nevoie să li se ceară părerea în orice subiect. Adulții îi fascinează, dar și discuțiile acestora. Nevoia lor de a învăța lucruri noi este una acută și efectiv vor să știe cât mai multe despre orice. În legătură cu acești micuți minciuna nu trebuie să existe, deoarece încrederea din partea lor odată pierdută este greu de recuperat.

Horoscopul copiilor. CAPRICORN

Micuții Capricorni sunt la fel de statornici și încăpățânați ca și cei mari, iar una din cele mai importante lecții pe care o au aceștia de învățat este să știe atunci când trebuie să renunțe. Își creează propria lor lume, cu propriile reguli și principii cărora le sunt fideli. Acești nativi au ,,înțelepciunea pământului,, și empatia apei, ceea ce înseamnă că pot crea ușor o conexiune cu oamenii, numai că trebuie să aibă motive să și-o dorească. Timpul petrecut în familie, jocurile și iubirea necondiționată a celor din jur îi face să se dezvolte sănătos, iar simțul umorului îi ajută să-și depășească fricile.

Horoscopul copiilor. VĂRSĂTOR

Vărsătorii mici sunt niște copii deosebiți și de obicei se încadrează în una din cele două categorii: introvertiți și cu o minte genială sau sociabili și cu abilități artistice. În general se simt egali adulților încă din stadiul de bebeluși, așa că nu trebuie să le pierzi respectul. Le plac jocurile interesante și vor să aibă în jur oameni fericiți și siguri pe ei. Acești micuți în general iubesc micile provocări și le place să atragă atenția prin ideile lor total ieșite din comun. Este foarte important ca părinții să îi învețe încă de mici care sunt drepturile fiecărui om prin meseria lui, al fiecărui membru din familie, inclusiv ale animalelor, pentru că așa mai târziu vor deveni  lideri de succes responsabili de acțiunile lor și vor fi activi în societate.

Horoscopul copiilor. PEȘTI

Micuții Pești se nasc cu un har deosebit fiind în ultima zodie a horoscopului, aceștia sunt considerați a fi suflete bătrâne. Chiar dacă par visători sau uneori prinși în diverse acțiuni, de fapt sunt atenți la absolut tot ce se petrece în jurul lor. Ei se nasc șefi, artiști, ingineri, medici sau oricum cu un har deosebit în a ajuta oamenii. Au nevoie de susținerea și îndrumarea părinților atunci când vine vorba de oameni, de recunoașterea caracterelor și de a dobândi curajul să lupte pentru propriile valori și dorințe. Comunicarea deschisă, iubirea și încrederea pe care le-o dau părinții îi va face adulții de succes de mâine.


Comentarii Facebook