Sambata 4 Decembrie

Horoscop special. Cum arată un horoscop creat în urmă cu 2.000 de ani cu 21 de zodii


Horoscop special. În astronomie, zodiacul este cercul de constelații din ecliptică. În astrologie, de aici au decurs zodiile, mai apoi s-au făcut și mai multe tipuri de zodiac. Iată ce ascunde și cum sunt numite zodiile în horoscop special pentru femei.

Horoscop special pentru femei, realizat de preoți acum 2.000 de ani

Astronomia ascunde multe lucruri interesante care ne ghidează viața, pentru cei care cred în asta. În astronomie, zodiacul este cercul de constelații din ecliptică, adică traiectoria aparentă a Soarelui pe sfera cerescă. În astrologie, zodiacul denotă semnele ce împart ecliptica în douăsprezece semne, anume zodiile.

Timpul a mai trecut și au fost realizate mai multe tipuri de zodiac precum: european, românesc, chinezesc, dar există și unele care se axează pe categorii: femei sau bărbați. Astăzi este vorba despre femei și un vechi zodiac făcut pentru ele de preoții celți acum mai bine de 2.000 de ani. Horoscopul mai este cunoscut și sub numele de zodiac arboricol și conține 21 de zodii.

Horoscop special. Mărul - între 23 decembrie și 1 ianuarie și între 25 iunie și 4 iulie

Sunt persoane foarte sensibile și sentimentale. Nu sunt ființe egoiste, ba chiar sar mereu în ajutorul celorlalți. Visează la o viață de familie și un partenere fidel și afectuos.

Horoscop special. Bradul - între 2 - 11 ianuarie și între 5 - 15 iulie

Sunt persoane cu o frumusețe aparte, privire pătrunzătoare, dar uneori cam rece. Sunt ființe încăpățânate și luptă cu toată lumea pentru a-și susține ideile. Nu le place să iasă în evidență și își îndeplinesc toate sarcinile în tăcere.

Horoscop special. Ulmul - între 12 - 24 ianuarie și 15 - 25 iulie

Sunt persoane sincere, loiale și responsabile. Doresc să fie în pas cu moda și cu tot ce este nou, căci sunt firi curioase. Sunt ființe mereu cu zâmbetul pe buze, astfel că rar se întâmplă să le enerveze ceva.

Horoscop special. Chiparosul - între 25 ianuarie - 3 februarie și între 26 iulie - 4 august

Sunt persoane optimiste și pline de viață, chiar și când se află într-un necaz. Apreciază fidelitatea și nu dau doi bani pe partea financiară. Vulcanice și independente, se completează cu bărbați la fel ca ele.

Horoscop special. Plopul - între 4 - 8 februarie și între 5 - 13 august

Extrem de comunicativ, întotdeauna va fi înconjurat de mulți oameni. Poate face, uneori, alegeri greșite când vine vorba de prieteni. Partea materială nu are ce căuta în viața voastră, iar încrederea de sine este la un nivel mult prea mic.

Horoscop special. Cedrul - între 9 - 18 februarie și 14 - 23 august

Vă place viața luxoasă și opulența. Doriți să impresionați pe toți din jur și nu sunteți o persoană răbdătoare, ci mai mult o fire vulcanică.

Horoscop special. Pinul - între 19 - 28/29 februarie și 24 august - 2 septembrie

Cu o siluetă de invidiat, Pinul este înzestrat cu o doză mare de frumusețe naturală. Încrezătoare în forțele proprii, nu se bazează pe ajutorul celor din jur.

Horoscop special - Salcia - între 1 - 10 martie și 3 - 12 septembrie

Melancolice, dar cu calități de lider. Ușor de rănit, dar tare bătăioase...ele sunt femeile ce compun această zodie.

Horoscop special. Teiul - între 11 - 20 martie și 13 - 22 septembrie

Firi fermecătoare, mereu zâmbitoare, dar și cu capul în nori. De regulă, observă tot în preajmă, apoi iau o decizie. Au tendința să fie pesimiste.

Horoscop special. Stejarul - 21 - 31 martie și 24 septembrie - 3 octombrie

Cele născute sub semnul Stejarului sunt femei puternice, dar care trec ușor de la o stare la alta. Ele câștigă foarte ușor admirația oamenilor, iar atunci când au o problemă, întorc situația pe toate părțile pentru a găsi cea mai bună soluție.

Horoscop special. Scorușul - 1- 10 aprilie și 4 - 13 octombrie

Delicate, fermecătoare, zâmbitoare și pline de viață, pare că ele sunt femeile mereu fericite, dar asta pentru că știu bine să își mascheze supărările.

Horoscop special. Arțarul - 11 - 20 aprilie și 14 - 23 octombrie

Elegantă, inteligentă, un pic rezervată, își atrage multe invidii. De altfel, invidiile vin și din cauza faptului că de cele mai multe ori femeile sub acest semn sunt individualiste.

Horoscop special. Nucul - 21 - 30 aprilie și 24 octombrie - 2 noiembrie

Timide, misterioase, pline de contradicții, femeile sub acest semn zodiacal pot fi foarte capricioase și încăpățânate.

Horoscop special. Iasomie - 1- 14 mai și 3 - 11 noiembrie

Femeile sub acest semn sunt foarte sociabile, amabile, cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat. Sunt firi suspicioase, dar asta pentru că le este teamă să fie dezamăgite.

Horoscop special. Castanul - 15 - 24 mai și 12 -21 noiembrie

Frumusețea este calitatea lor supremă, dar nu profită de pe urma acestui aspect, ci doresc să obțină tot numai prin muncă.

Horoscop special. Frasinul - 25 mai - 3 iunie și 22 noiembrie -1 decembrie

Elegante, cu un corp atletic, femeile sub acest semn zodiacal pun mare preț pe aspectul lor fizic. Aceste persoane râd mult și trec foarte ușor peste eșecuri.

Horoscop special. Carpenul - 4 - 13 iunie și 2 - 11 decembrie

Femeile născute sub acest semn zodiacal sunt frumoase, pline de farmec, ce au înclinații către disciplină și supunere. Fiecare hotărâre pe care o iau este însoțită de teamă și neliniște.

Horoscop special. Smochinul - 14 - 23 iunie și 12 - 21 decembrie

Femeile din acest semn sunt delicate și puțin complexate, astfel că de cele mai multe ori le cam lipsește încrederea în forțele proprii.

Horoscop special. Fag - 22 decembrie

Realiste, cu un talent organizatoric înnăscut, un pic certărețe, dar întotdeauna pregătite să îi ajute pe ceilalți. Femeile sub acest semn zodiacal nu se bazează niciodată pe noroc, ci luptă pentru ce este cel mai bun în viață.

Horoscop special. Mesteacăn - 24 iunie

Sub acest semn zodiacal sunt femeile care știu ce vor de la viață și sunt de neclintit odată ce au luat o hotărâre.


Comentarii Facebook