Românii s-au revoltat după ce Remi Martin a primit Golden Buzz la Românii au Talent. De ce sunt acuzați producătorii


Competiția de talente de la ProTV aduce în atenția publicului o serie de oameni cu povești interesante și acte artistice de tot felul. Cel care a impresionat recent juriul de la Românii au Talent este Remi Martin, concurent care a reușit să stârnească și revoltă în rândul fanilor emisiunii. Care sunt acuzațiile aduce producătorilor?

Remi Martin a impresionat juriul și a primit Golden Buzz-ul

Un acrobat din Germania, de naționalitate franceză, a dus la reacții contradictorii între jurați și fanii emisiunii de la ProTV. În timp ce membrii juriului au apreciat prestația lui Remi Martin, care a primit și un golden buzz la final, din partea lui Smiley și Bartoș, telespectatorii au fost nemulțumiți de rezultat. Totuși, povestea lui Remi și spectacolul creat pe scena competiției au fost impresionante. Cu talent și o pasiune pentru arta circului pe care și-a dezvoltat-o de-a lungul timpului, acrobatul a făcut show la Românii au Talent.

Am avut șansa să fiu în spectacol în fața reginei Elisabeta și evident a fost un moment foarte important, să fiu invitat de regină. Este un moment special în viața fiecăruia, se întâmplă o singură dată în viață”, a spus Remi.

Jurații au fost impresionați de actul său artistic

Determinat, cu multă muncă în spate, momentul nu avea cum să nu îi surprindă pe jurați. Aceștia au avut numai cuvinte de laudă la adresa artistului:

Efectele de scenă excepționale, propunerea scenografică excepțională, dar nu au fost nici pe departe față de măiestria ta atletică”, a spus Florin Călinescu.

Remi mi se pare o poezie de om de suflet. Am văzut numărul cu emoții. L-am privit pe Remi ca pe un om la care nu aș putea vreodată să ajung pentru că e atât de sus”, a spus Andra.

Pentru mine bucuria este că am dus numărul direct în semifinală și îl mai vedem odată”, a mărturisit Smiley.

remi-martin-3.jpg

Fanii show-ului de televiziune s-au revoltat

În ciuda aprecierilor primite din partea juriului, fanii emisiunii nu i-au arătat aceeași apreciere lui Remi. Telespectatorii au considerat că românii sunt dezavantajați în cadrul competiției, fiind extrem de mulți străini, profesioniști în arta circului, care s-au înscris la concurs. Un val de comentarii negative au apărut pe pagina emisiunii, în urma golden buzz-ului dat de Smiley și Bartoș.

De ce nu schimbați denumirea emisiunii? Străinii au talent! Dacă e vorba de români care au talent, care e rolul din concurs al celor care nu sunt români și nici măcar nu au ceas mai mică legătură cu România? Sunt alții care meritau Golden Buzz „Românii au talent”.

 Și vin toți talentații din toate domeniile de prin alte țări. Sunt numai profesioniști circari cu abilități foarte bune și din alte țări. Nu trebuia să se mai numească românii, să se numească talent show.

Foarte mulți străini. Vocea României la fel. Ne vindem și valorile, nu le dăm șansa la ai noștri. Se promovează de afară să părem și noi primitori și când vorbesc din juriu se murdăresc la gură de engleză, vezi Doamne ce țară cultă suntem noi.

Românii primesc talent, asta e denumirea. Scuzați deranjul. Oare emisiunea nu se numește Românii au Talent? Nu trebuia să fie doar Români? Zic”, sunt doar o parte din comentariile românilor.


Comentarii Facebook