Horoscop: Cum se manifestă când are orgasm în funcţie de zodia lui


Capricornul, Peştii, Taurul sunt destul de tăcuţi în pat, iar Berbecul şi Fecioara îşi manifestă foarte zgomotos plăcerea. Vezi cum se manifestă şi partenerul tău în funcție de zodia sa.

Berbec
Când eşti în pat cu un Berbec cu siguranţă îţi vei da seama când are orgasm. Şi nu doar, ci probabil că şi vecinii. Este foarte zgomotos şi nu se abţinete nici de la gemete, nici de la strigăte de plăcere dacă este cazul.

Taur
Taurul este mai calm în pat, inclusiv la „punctul culminant”. Este posibil să nu-ţi dai seama când are orgasm pentru că se abţine de la gemete de parcă ar fi părinţii lui în camera alăturată. Dacă auzi totuşi gemete, înseamnă că a avut un orgasm foarte puternic.

Gemeni
Bărbatul Gemeni este foarte vorbăreţ în pat şi îi place să te ţină la curent cu senzaţiile pe care i le provoci. Te va anunţa când faci ce-i place, când faci ceva ce nu-i place, când se apropie de orgasm, când a ajuns la orgasm şi cât de intens este.

Rac
Un pic complexat şi timorat, Racul e destul de rezervat la începutul unei relaţii, când se teme să nu-ţi facă o impresie proastă cu gemetele lui de plăcere. Cu timpul începe să se mai relaxeze în prezenţa ta şi devine un pic mai zgomotos, dar oricum nu vei auzi de la el mai mutl de unul sau două gemete.

Leu
Leul nu este foarte zgomotos în pat pentru că îi place să se concentreze pe ceea ce face sau ce i se face. Dar când ajunge la orgasm nu mai are puterea să se controleze şi îşi manifestă fie plăcerea, fie frustrarea, fără să mai ţină cont de nimic.


Fecioară
Pe cât de rezervat este în viaţa de zi cu zi, pe atât de pasional e în pat. Bărbatul Fecioară, care este total lipsit de expresivitate în afara dormitorului, devine o altă persoană în timpul sexului, şi mai ales în timpul orgasmului. Trăirile i se citesc pe chip şi se aud în fiecare geamăt.



Citește mai departe pe Unica.ro

Comentarii Facebook