Horoscop: Ce culori sunt benefice zodiei tale

 

Influența directă a culorilor asupra psihicului uman este una dintre cele mai simple mijloace pentru a înțelege și pentru a descrie anumite procese inconștiente.

Prin urmare, află care este culoarea dominantă a semului tău zodiacal pentru a descoperi cum îți influențează aceasta caracterul.

 

BERBEC

 

CULORI: ROȘU, STACOJIU

 

Aceste culori invocă o stare de activitate ferventă, agresivitate și îndrăzneală, toate carcateristice acestei zodii. Aceasta este cea mai intensă culoare, prin urmare zodia pe care o caracterizează trăiește viața la intensitate maximă.

 

Berbecul poate fi uneori nepoliticos și coleric. De regulă, domină toate aspectele vieții sale. Mai mult de atât, Berbecul domină cu ușurință oamenii alături de care trăiește. 

 

Așa cum culoarea roșie nu poate strabte în noapte, nici Berbecul nu își va putea trăi viața în constrângeri sau alături de un partener care încearcă să îi limiteze libertățile.

 

TAUR

 

CULORI: GALBEN, VERDE

 

Aceste culori invoca abundenta naturii si fascineaza prin calm si blandete, asemenea Taurului. Nativul in aceasta zodie este constant si echilibrat, demn si generos insa poate parea uneori foarte rezervat.

 

Verdele semnifica aparare si prudenta, statornicie si speranta. Aceste insusiri vor fi descoperite la Taur daca treci de bariera pe care o ridica. Uneori poate parea timid si inchis in sine dar este doar o metoda naturala de aparare. Are un simt al penibilului foarte puternic si de aceea, evita sa se expuna in vreun fel.

 

GEMENI

 

CULORI: GALBEN, PORTOCALIU

 

Galbenul este o culoare vesela, tinereasca, plina de bucurie. Gemenii sunt oameni exuberanti, deschisi catre nou, catre viitor si care nu se lasa doborati usor. Se zice despre Gemeni ca intra pe fereastra acolo unde Berbecul intra pe usa iar alte zodii nu intra deloc.

 

Le place interactiunea si comunica foarte usor cu oamenii, isi expun clar parerile si le plac dezbaterile aprinse. Daca aduc o pata de culoare galbena in mediul in care traiesc, vor atrage lumina in viata lor si vor avea spor in tot ceea ce intreprind.

 

Citește continuarea articolului pe KUDIKA.RO

Comentarii Facebook