Miercuri 24 Aprilie

Gradina de vară Boema, reînviată de concerte și festivaluri de fotografie


Grădina Boema, una dintre locațiile emblematice ale orașului Cluj-Napoca, va fi readusă la viață în luna mai de o serie de concerte și de cel mai mare festival de fotografie din Europa de Est.

Înainte de a găzdui Grădina Boema, micul palat de pe Eroilor 34 a fost, începând cu 1830, reședința mai multor familii nobiliare din Transilvania, care au lăsat urme adânci în cultura și istoria regiunii.

Începând cu data de 17 mai, timp de zece zile, Boema va deveni epicentrul celui mai mare festival de fotografie din Europa de Est, găzduind expoziții, dezbateri și studio-uri de fotografie, concerte și alte manifestări culturale.

Vița de Vie, Byron, Omul cu Șobolani, Lucia și actorul Ionuț Caras sunt câteva dintre numele prezente la serile Boema, iar camerele răcoroase și vechi din jurul grădinii vor găzdui expoziții de fotografie și întâlniri cu artiști precum Espen Rasmussen, Drew Gardner, Giuseppe Parisi, Sebastian Magnani, Radu Sigheti și mulți alții.

Iată care este programul spectacolelor:

18 mai - Omul cu Șobolani

19 mai - Lucia

20 mai - Spectacol muzical URLETUL

21 mai - Byron

23 mai - Vița de Vie

26 mai - The Brad Pits

Prețul unui bilet este de 20 de lei, se poate achiziționa la intrare și presupune susținerea Boemei și a Photo Romania Festival.

Comentarii Facebook