Galerie foto ”Clujul Secolului al XIX-lea” în această săptămână la Cluj-Napoca


O expoziție de fotografie intitulată ”Clujul Secolului al XIX-a” are loc în această săptămână, cu ocazia zilelor Clujului. Evenimentul va avea loc în data de 29 mai 2013, la sediul Galeriei photoART (Piaţa Unirii, numărul 10, la etajul I), începând cu ora 11:00.

Festivalul Zilele Clujului aduce în atentia publicului o bogată paletă de evenimente culturale, printre care şi expoziţia Galeriei photoART, aflată la prima participare în cadrul acestui festival. Iubitorii Clujului, precum şi pasionaţii de fotografie sau istorie, pot să facă o incursiune în trecutul oraşului, deoarece fotografiile expuse în cadrul galeriei prezintă inedite imagini cu urbea de la poalele Feleacului, într-o perioadă marcată de numeroase evenimente istorice. În cele aproape 40 de imagini care constituie o adevărată filă de istorie din viaţa oraşului, veţi putea admira vechile străzi, clădiri şi stătui, observând transformările prin care a trecut Clujul în decursul timpului”, precizează organizatorii evenimentului.

Expozitia este una cu vânzare, clujenii putând achiziţiona tablouri de o calitate deosebită, care înfăţişează locuri speciale din oraș.

Toate fotografiile expuse sunt prelucrate de către artistul fotograf Márton Zoltán, fiind realizate cu tehnologii de print de ultimă generaţie.

Comentarii Facebook