Ce mesaj are Patricia Kaas pentru clujeni. Concertul va avea loc în 24 iunie

 

Patricia Kaas le-a transmis un mesaj clujenilor, cu mai puțin de o lună înainte de concertul pe care îl va susține la Sala Sporturilor. 

 

Publicul de la voi m-a primit de fiecare dată foarte bine, iar eu concertele le ador în primul și primul rând datorită contactului direct cu publicul. Acolo simt că mă pot exprima cu adevărat. În plus, acest tribut adus lui Edith Piaf cu care voi fi prezentă la Cluj a fost gândit în primul rând ca un concert live, abia apoi ca album, așa că e o plăcere să pot urca pe scenă și să transmit o stare de spirit. Mă bucur că anul acesta voi face cunoștință și cu publicul de la Cluj, o destinație nouă pentru mine, pe care aștept să o descopăr!”, a spus cântăreața.

 

Patricia Kaas va cânta la Cluj în 24 iunie, la Sala Sporturilor ”Horia Demian”, în cadrul unui concert-tribut dedicat celebrei Édith Piaf. Evenimentul este organizat de TIFF Events și face parte a turneului mondial ”Kaas chante Piaf”, care a inclus săli de spectacole celebre precum Royal Albert Hall din Londra sau Carnegie Hall din New York.

 

Clujenii vor putea asculta în interpretarea proprie a Patriciei Kaas melodii de Édith Piaf devenite celebre, precum ”Milord”, ”Padam Padam” și ”Non, je ne regrette rien!”. Ele fac parte din cel mai recent album al Patriciei Kaas, care reinterpretează astfel cântece care i-au marcat copilăria și au convins-o să se dedice unei cariere muzicale. Spectatorii o vor putea descoperi însă pe Patricia Kaas și în noi ipostaze, în timpul unor momente inedite de poezie și actorie.

 

Biletele pot fi cumpărate, de luni, 27 mai, și de la casieriile TIFF. Punctele de vânzare ale biletelor se află la cinematografele Florin Piersic, Arta, Victoria, Cinema City (Iulius Mall), Odeon Cineplex (Polus Center), precum și la Casa TIFF (str. Universității nr. 6). Biletele sunt de asemenea disponibile și online pe biletmaster.ro.

Comentarii Facebook