Fuego a dat tot din casă despre mama sa: „Nu vine la concertele mele!”. Însă își amintește și acum ce a făcut pentru el la 15 ani


Fuego, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România a vorbit întotdeauna deschis despre relația cu părinții săi, aducându-le întotdeauna laude și compliemente pentru modul în care l-au crescut. 

Astfel, toată lumea a ajuns să știe faptul că Fuego își iubește părinții mai mult ca orice pe lumea asta. În urmă cu puțin timp, tatăl lui Fuego a trecut la cele veșnice, iar lângă artist a mai rămas doar mama sa care îi este cea mai bună prietenă, sfătuitor și ascultător. Deși își iubește copilul ca pe ochii din cap și este foarte mândră de omul care a devenit, mama lui Fuego nu poate merge la concertele fiului său. 

Recent, Paul Surugiu (Fuego), în vârstă de 47 de ani, a fost invitat în podcast-ul Marei Bănică, în care a făcut declarații despre mama sa, afirmând că are cu ea o relație excepțională. Artistul recunoaște că și-a iubit părinții mai mult decât orice pe lume, însă mama a fost cea care a fost mai aproape de sufletul său. 

Astfel, Fuego și-a deschis sufletul și a povestit că îi va rămâne veșnic recunoscător celei care i-a dat viață, nu doar pentru că l-a crescut de una singură, ci și pentru că l-a ajutat și sprijinit să-și găsească calea. Paul Surugiu și-a amintit că pe când avea doar 15 ani, mama lui, fără vreun ajutor, l-a luat de mână și la dus în București, ei locuind în Turda, județul Cluj.

Mama mea este regina, ea trebuie să fie răsfățată, pentru că mama este singurul om care, la 15 ani (ai lui – n. red.), și-a luat copilul de mână de la Turda, a luat biletul de tren de la Oradea către București, singurul accelerat prin Câmpia Turzii, pentru că Turda nu are gară, și m-a dus la București, neștiind unde merge.

Am ajuns la Gara de Nord, a intrat cu mine de mână, dimineața la ora 9, și l-a sunat pe domnul Kerestely: Maestre, sunt o doamnă de la Turda și dumneavoastră sunteți tot din Ardeal, de la noi, și mi-am adus copilul să-mi spuneți dacă pot să investesc în el, să-l fac artist. Totul a pornit de acolo”, a povestit Fuego în cadrul podcastului Povești de film.

Chiar dacă are de ce să fie mândră, băiatul său fiind acum unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România, mama lui Fuego se emoționează până la lacrimi când fiul ei urcă pe scenă, aceasta fiind și motivul pentru care evită să meargă la concertele fiului său. 

Mama nu vine la concertele mele. Ea vine doar când stă după stâlp, să nu mă vadă. Mama, dacă vine, se ascunde. Foarte rar vine în sala de spectacol, pentru că are emoții colosale și, dacă mama e în sală, trebuie să spun, doar e mama. Anul ăsta am făcut-o la un concert și când am anunțat că mama e în sală, de emoții, nu s-a ridicat înm picioare. Mă bucur că încă trăiește”, a declarat foarte emoționat, la rândul său, Fuego.

Comentarii Facebook