Sambata 26 Octombrie

Dan Petrescu a fost sufletul petrecerii la nunta fiicei sale, Rebecca: „Sunt un tată tinerel, am o fată topmodel” - VIDEO


Dan Petrescu a fost sufletul petrecerii la nunta fiicei sale, Rebecca. Antrenorul CFR are 56 de ani, dar energia de pe ringul de dans nu i-o poate lua nimeni. A dansat și a cântat alături de frumoasa mireasă, fiica cea mare pe care o are din căsnicia cu Dana Petrescu.

Dan Petrescu are trei fete, pe Rebecca (29 de ani) și pe Beatrice Chelsea (25 de ani), din mariajul cu Dana Petrescu (psiholog), și pe Jennifer (15 ani), din căsnicia cu Adriana Petrescu, cu care s-a însurat în 2007. Actuala soție și fiica lor locuiesc la Dubai. Cea mai mare dintre fete, Rebecca, s-a căsătorit pe 7 iunie, iar Dan Petrescu, socrul mic, a umplut cu bucurie și cu voie bună ringul de dans.

Potrivit Fanatik.ro, petrecerea de nuntă a avut loc în București, la un local de lux de pe malul lacului Floreasca, iar printre invitați s-au numărat Ioan Varga, patronul echipei CRF Cluj, la care antrenează în Dan Petrescu, Cristian Panin, Bogdan Mara, surorile Galeriu, care au susținut și un program artistic, Diana Matei și taraful Cleante, care și ei au cântat și au încântat cu muzica de petrecere. Gemenele Ruxandra și Beatrice Galeriu, nepoatele părintelui Galeriu, formează grupul The Twins Band și au făcut atmosferă la nunta mirilor Rebecca și Jim.

Nu putea lipsi nici mama miresei, Dana Petrescu. La un moment dat, când Diana Matei a început să cânte melodia lui Adrian Minune, „Am o fată topmodel”, socrul mic și soacra mică au acaparat ringul de dans și au făcut show alături de fiica lor. Dan Petrescu a fost îmbrăcat lejer, într-un tricou negru.

Rebecca Petrescu a obținut licența în Business și Management la Universitatea din Sussex, în anul 2015. De-a lungul timpului, tânăra a lucrat ca organizator de evenimente pentru diverse companii din Londra, unde este stabilită, mai notează sursa citată. 

Comentarii Facebook