Frumoasa brunetă care a fost cu Cătălin Botezatu, sedusă de unul dintre proxeneții de la Cluj


Frumoasa clujeancă care i-a furat mințile lui Cătălin Botezatu a ajuns să lucreze și cu proxeneții de la Cluj. M., pe numele ei real M. B., era ”cuplată” cu Lucian Jula, căsătorit cu o tânără trimisă la ”produs”. 

Ea a fost și ea tentată să iasă și ea la la muncă ”afară”, dar Jula i-a spus că nu e nevoie. Nu este clar dacă nu cumva M. era folosită 

B.M.: Io la JULA, când i-am zis atuncea de tot îl încercam, şi i-am zis că vreau să plec, ştiu că eram cu el în maşină mergeam, mergeam de la ŞARPELE acasă, ştii, mă ducea acasă.

RENATA: Da.

B.M.: Şi o zis, da tu eşti nebună, de ce vrei să pleci? Na zice, ce... te gândeşti că ai nevoie de bani, vrei bani, că-ţi dau eu, mi-o zis JULA, ştii?

RENATA: Da.

B. M.: Şi i-am zis că nu. Şi el o zis ce, te gândeşti că numa curvele au noroc.

RENATA: Şi tu ce ai zis?

B. M.: Că la mine s-o gândit pă partea astalaltă, gen, ştii că şi-o fi dat seama, că am fost şi cu BOA (n.l. nu se înţelege) partea aia, şi s-o fi gândit că am înnebunit, că vreau să ajung să fac şi io treaba asta numa' să stea cineva cu mine.

RENATA: Doamne ce-i debitează şi la ăsta creieru.

B. M.: Da soro, da, deci îţi zic, ăştia aşa ţi-o dau de gen să vrei să te ceri tu atâta că el atuncea mi-o zis, să-mi bag puia io nu cred că, zice, tu... tu eşti foarte deşteaptă, io nu cred că... tu, că merge un joc din ăsta cu tine, gen, ştii?

RENATA: Da...

B. M.: Io atuncea mi-am dat seama că ei, pentru ei, chestia asta e un joc, cu stilul de viaţă, cu absolut tot, ca să te facă să... ştii? Să faci parte din el, din ce au ei acolo.

RENATA: Da şi cu ce s-o ales? Cu absolut nimic.

B. M.: Cine soro?

RENATA: Da COCO (Codin Pop, alt proxenet), cu ce s-o ales, cu nişte bani, oricum nu mai are din ei, oricum are şi de la nevastă-sa, deci... io pentru el nu m-aş mai duce MONI...

B. M.: Da tu, da' vrei să-ţi zic ceva, când vine banu din mai multe părţi, e altceva.

RENATA: Bine, mie (n.l. nu se înţelege) cât îi dă nevastă-sa, no... păi atuncea de ce mă mai trimite pă mine, mi-o zis că-i dă, mă rog, mi-o spus că-i dădea 40.000 pe săptămână dragă, tu crezi aşa ceva?

B. M.: Da... puia... da, da tu ştii ce i-o zis, auzi ce i-o zis ăsta la, la ADRIANA, JULA.

RENATA: Ce?

B. M.: O zis că, s-o dus odată la ea, nu mai ştiu să-i ducă nu mai ştiu ce-i trebuia la asta

RENATA: Da...

B. M.: Mă rog ceva., nu ştiu... i s-o stricat telefonul şi l-o dus JULA nu ştiu unde şi o zis că o venit, o coborât asta la maşină şi o zis că avea un plic cu 30.000 în el JULA, şi o zis uită-te că atât o făcut pe week- end”.

Tinerele continuă discuția, iar Renata nu crede că se mai pot face acum 30.000, dar acum 20 de ani se puteau face. 

Analizând cele de mai sus, constat că pentru a manipula persoanele de sex feminin în scopul determinării practicării prostituţiei, proxeneţii le ofereau fetelor iluzia unei vieţi de lux, prezentându-le locuri exclusiviste şi scumpe şi alte fete care ar fi fost îmbrăcate în haine de cu preţuri ridicate, în ideea de a le stârni dorinţa pentru astfel de plăceri materiale. Ulterior, cel mai probabil aşteptând ca ele să solicite a le fi înlesnită practicarea prostituţie iar proxeneţii obţinând astfel foloase patrimoniale.

Mai deduc din această conversaţie, faptul că numitul Jula Lucian consideră femeile ca persoane care nu pot să facă nimic, nu ar avea voie să iasă din cuvântul lui, pe când ei pot face orice din simplul motiv că sunt bărbaţi.

Şi conversaţiile din zilele următoare dintre Renata şi M. B. sunt relevante, întrucât arată atât modul de operare al lui Jula Lucian cât şi că obţine bani de pe urma practicării prostituţiei de către soţia sa, J.I.. M. B. îi povestea că J.I. se prostitua şi înainte să îl cunoască pe Jula Lucian, iar pentru că J.I. câştiga mai mulţi bani decât iubita sa anterioară (care se prostitua de asemenea), Jula Lucian a rămas cu J.I. A mai spus M. B. că Jula Lucian a bătut-o pe cealaltă şi a închis-o într-un pod dintr-o locuinţă din Germania, în trecut”, precizează procurorii.

33303226_104448953775458_6914388264086405120_n.jpg

Foto: Codrin Pop, Lucian Jula, Cosmin Pop (toți trei din lotul proxeneților)

Comentarii Facebook