Fotografie incendiara cu fostul presedinte american John F. Kennedy impreuna cu femei goale-VIDEO

O fotografie cu fostul presedinte american John F. Kennedy aflat pe o barca plina cu femei goale face furori in Statele Unite. Fotografia, care dateaza din 1950, a fost data publicitatii de celebrul site TMZ.

Specialistii care au analizat imaginea cred ca fotografia a fost facuta la mijlocul anilor 1950. In imagine apar doua femei dezbracate, care sar in apa de pe barca, in care se gasea fostul presedinte american, si alte doua femei care fac plaja fara costume. Sub puntea superioara apare un barbat, care face plaja, si care dupa trasaturi pare a fi John F. Kennedy.

TMZ a cerut parerea mai multor specialisti, care sustin ca nu exista nici o dovada ca imaginea a fost prelucrata in Photoshop.

Sunt numeroase carti care mentioneaza despre o escapada de doua saptamani a presedintelui John F. Kennedy, cu o barca pe Marea Mediterana. "Aventura" s-ar fi consumat in vara anului 1956, cand Kennedy era doar senator, si la ea ar mai fi luat parte fratele sau, Ted Kennedy, si senatorul George Smathers. Tiroul ar fi "intretinut" mai multe femei pe barca lor pe durata celor doua saptamani.

Pentru a se asigura ca barbatul din imagine este fostul presedinte american, specialistii au gasit o fotografie a lui Kennedy de la Conventia Democratilor din august 1956, imortalizata cu cateva zile inainte ca JFK sa plece pe Marea Mediterana. Fotografia a fost suprapusa imaginii data acum publicitatii, iar specialistii sustin ca imaginile corespund.

Daca fotografia ar fi aparut in momentul in care John F. Kennedy a candidat pentru functia de presedinte al SUA in 1960, i-ar fi torpilat campania si ar fi schimbat istoria.

Comentarii Facebook