O romanca aflata in inchisoare l-a vrajit pe presedintele Ecuadorului

O romanca inchisa pentru trafic de droguri l-a vrajit pe presedintele Ecuadorului. Rafael Correa a marturisit in direct la televiunea din Ecuador ca ochii romancei i-au luat mintile.

 

Presedintele din Ecuador a intalnit-o pe frumoasa romanca in timp ce vizita Centrul pentru Reabilitare pentru femei. El a ramas marcat de ochii Alexandrei Rupa si s-a oprit in timpul discursului de la televiziune pentru a le povesti tuturor despre ele intamplate.

 

Televiziunea din Ecuador a speculat momentul si i-a dedicat o emisiune romancei, care este strigata de colegele de la Centrul pentru Reabilitare "prima doamna a Ecuadorului".

 

Alexandra este inchisa de 8 luni in centrul din Quito, pentru trafic de droguri. Ea are un baietel in virsta de 7 ani in Romania si i-a marturisit reporterului de la televiziunea din Ecuador ca si-ar dori sa fie alaturi de fiul ei de sarbatorile de iarna.

 

Romanca spera ca acuma dupa ce l-a dat gata pe presedintele Ecuadorului sa fie gratiata. Nimic nu este exclus, daca ne gandim ca Rafael Correa a ramas "prostit" dupa ce a dat "ochii" cu Alexandra. El a marturisit ca fiind ata de frumoasa, Alexandra merita o noua sansa.

Comentarii Facebook