FOTO - Vlăduța Lupău, comparată cu Bianca Drăgușanu: „În puțin timp o prinzi din urmă pe Bianca Drăgușanu. Nu te mai recunoaștem”


Artista Vlăduța Lupău a fost asemănată de urmăritorii săi cu fosta asistentă a lui Dan Capatos, Bianca Drăgușanu, după ce și-a făcut operații estetice. Comentariile internauților au apărut  la scurt timp după ce vedeta a distribuit o imagine de la filmarea ultimului său videoclip.

Vlăduța Lupău este asemănată cu Bianca Drăgușanu din cauza intervențiilor estetice pe care le-a suferit în ultima vreme. Solista și-a mărit buzele înainte de botezul fiului său, Iair, și apelează la proceduri care să o mențină tânără. Acesta este unul dintre motivele pentru care interpreta de muzică populară a fost criticată aspru pentru ultima apariție. Internauții au observat că vedeta exagerează cu machiajul și că în scurt timp va ajunge să fie de nerecunoscut.

Vlăduța Lupău, luată în vizor de internauți

La scurt timp după ce artista a postat o poză făcută în timpul filmărilor ultimului său videoclip, urmăritorii acesteia au început să-i adreseze comentarii acide la adresa înfățișării prea „artificiale”, din punctul lor de vedere. 

Ușor cu atâtea operații, de ce crezi că ești mai frumoasă acum? În puțin timp o prinzi (din urmă) pe Bianca Drăgușanu. Nu te mai recunoaștem. Păcat că vă bateți joc de frumusețea voastră naturală, ce o să faceți când ajungeți la 60 de ani?”, „Nici nu mai semeni cu tine”, „Cât de frumoasă ești naturală, Vlăduța. Așa nu… mă abțin, oare de ce?” sau „Prea multe chimicale, naturală ești mult mai frumoasă”, sunt câteva dintre comentarilor fanilor de pe Instagram.

Ce zice cântăreața despre intervențiile estetice

Vlăduța Lupău este foarte atentă la felul în care arată de când a pășit pe scena muzicală. S-a schimbat enorm de când a devenit cunoscută, dezvăluind că merge frecvent la o clinică unde face mai multe tratamente. Unul dintre acestea este pentru coaja de portocală (celulită). În plus, vedeta și-a corectat ridurile de expresie cu acid hialuronic, substanță pe care o are și în buze. Totodată, apelează la rejuvenarea facială des.

Citește și: Vlăduța Lupău a rupt tăcerea despre operațiile estetice: ”E firesc că un copil la 14 ani nu arată ca la 31!”

Asta e fața mea, exact așa cum mă vedeți, nemachiată, nefiltrată. Voi, unii băieți și unele doamne, nu înțelegeți că și voi dacă vă uitați la niște poze cu 5, 10 ani în urmă, erați cam altfel. Nu cred că sunteți operați nici voi. Ne maturizăm, vârsta … Oamenii se mai schimbă!”, spunea în urmă cu ceva vreme Vlăduța Lupău în mediul virtual.


Comentarii Facebook