FOTO - Prințul Harry recunoaște că a luat droguri, ciuperci „magice” și a fumat cannabis. „Vedeam adevărul”


Ducele de Sussex, fiul ce mic al regelui Charles al III-lea, șochează cu o serie de dezvăluiri în cartea sa de memorii „Spare”. Povestește, printre altele că a fumat canabis în grădina sa de la Palatul Kensington și în timp ce se afla la Eton. De asemenea, recunoaște în memoriile sale că a consumat cocaină și ciuperci magice și spune că substanțele psihedelice i-au permis să vadă „adevărul”, scrie The Telegraph.

Prințul Harry scrie în Spare că a luat droguri atât pentru distracție cât și terapeutic de-a lungul anilor. Povestește că sub influența acestora, el a putut să vadă că există „o altă lume în care ceața roșie nu exista”, scrie el în carte și susține că drogurile l-au ajutat atât să scape, cât și să „redefinească” realitatea.

A mai spus că, după ce drogurile au dispărut , a fost a reușit să vadă această cealaltă lume care era „la fel de reală și de două ori mai frumoasă”, întărindu-și convingerea că „asta nu este tot ce există”.

harry drunk.PNG

„Numai adevărul a existat”, scrie el

Cartea prințului a fost scoasă la vânzare în Spania, iar Telegraph a cumpărat o versiune în limba spaniolă. Prințul Harry mai povestește în memoriile sale despre bătăliile cu presa tabloidă, despre care spune că a simțit că îl „vânează”.

Prințul Harry descrie un episod din ianuarie 2016, când a plecat în California cu prietenii, unde s-a îmbătat cu tequila și a luând ciuperci magice. Ducele povestește cum a început să halucineze, crezând că un coș de gunoi dintr-o baie se uita la el, apoi toaleta a devenit apoi un cap care a început să-i vorbească.

El spune că a părăsit camera chicotind și și-a trimis prietenul să se bucure de „experiența vieții”. Conștient că la 31 de ani, avea aproape aceeași vârstă cu tatăl său când s-a căsătorit, spune că a rugat luna să schimbe ceva în viața lui. Mai devreme, ducele dezvăluie că a încercat cocaină la casa de țară a unui prieten când era adolescent. „Mi s-a oferit o linie și de atunci am mai făcut câteva”, scrie el.

El recunoaște că nu a fost foarte distractiv și nu l-a făcut să se simtă deosebit de fericit, dar l-a făcut să se simtă „altfel”. El s-a convins că, în calitate de tânăr „profund nefericit” de 17 ani, era dispus să încerce orice i-ar schimba viziunile.

Ducele spune că și-a dat seama mai târziu că riscul depășește recompensa.

Sursa foto: Vogue

Comentarii Facebook