FOTO. Impresara Anamaria Prodan a reușit să-și șocheze din nou fanii, cu o apariție „senzuală” pe străzile Capitalei


Anamaria Prodan a reușit să își șocheze din nou urmăritorii, după ce s-a filmat într-o ipostază senzuală pe contul ei personal de Instagram în timp ce se plimba în costum de baie prin București. Imaginile au fost făcute publice chiar de ea.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf se pozează destul de des în astfel de ipostaze în ultima vreme. Acest lucru se poate datora și faptului că a început să atragă un public tot mai larg, dobândit din pricina unor asemenea apariții, în care își etalează formele „spectaculoase”.

prodan in articol.jpg

Din imagini putem observa cum agenta sportivă se relaxează într-o plimbare pe străzile Bucureștiului, în costum de baie, pe scaunul din dreapta, cu picioarele pe bordul mașinii. 

Anamaria Prodan și-a găsit, recent, liniștea în brațele afaceristului Flavius Nedelea.

„E o dragoste matură, suntem doi oameni maturi, care știu ce vor, care trăiesc fiecare moment frumos. După furtună iese soarele întotdeauna. Iau o viața așa cum vine. Nu îmi fac planuri cum văd în toate ziarele, de nuntă. Am învățat nu îmi mai fac planuri, am făcut asta de două ori și niciodată nu a ieșit.

Dacă Dumnezeu asta mi-a dat, asta trăiesc. Sunt o femeie normală, pentru mine demnitatea unui bărbat, mândria, forța, înseamnă 90% dintr-o relație, este vorba despre respect. Eu vreau să stau lângă un bărbat căruia nu îi este frică să lase telefonul pe masă, pe care nu îl urmăresc fete de altă factură prin oraș. Ăla este un bărbat. Omul lângă care eu stau astăzi este drept, integru'', a a declarat Anamaria Prodan, într-o emisiune mondenă.

Comentarii Facebook