Fostul soț al Ilincăi Vandici, Andrei Neacșu, prins cu iubita la mare! Vandici spunea acum un an că ”bărbatul trebuie să fie bărbat” și iertat


Andrei Neacșu, până de curânt soțul Ilincăi Vandici, a fost fotografiat cu iubita pe litoral. Cei doi s-au despărțit de câteva luni, iar acum Vandici a confirmat divorțul.

Neacșu a părăsit căminul conjugal și s-a mutat într-un apartament pe Șoseaua Nordului, alături de care ar fi avut o relație de mai bine de un an. De curând s-a pronunțat și divorțul.

Într-adevăr, trecem printr-o perioadă dificilă, nimeni nu este pregătit pentru așa ceva. Am încercat îndelung să ne salvam relația, de ceva timp am ales să locuim separat”, a spus Ilinca Vandici.

Prezentatoarea tv nu a spus care sunt motivele rupturii, dar după aceea s-a aflat că Ilinca ar fi știut cine e femeia care i-a ”spart” căsnicia. Acum, Andrei Neacșu s-a afișat cu actuala parteneră pe o plajă de lux de pe litoralul românesc. 

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au trăit împreună o frumoasă poveste de dragoste timp de șase ani. Cei doi au un copil și păreau foarte sudați. 

În urmă cu un an aceasta șoca opinia publică spunând că bărbatul poate înșela liniștit, pentru că e bărbat.

Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!”, a spus Ilinca Vandici în cadrul podcastului condus de Damian Drăghici.

Dacă eu conduc un anumit tip de mașină, dacă eu îmi permit un anumit tip de apartament, ce ar putea să mă atragă la un bărbat care nu își permite lucrurile astea? De ce?

Care e viziunea lui asupra vieții? Dacă până la aceea vârstă nu a reușit să aibă o mașină mai șmecheră decât a mea, o casă mai mare decât a mea, haine mai frumoase decât ale mele, vacanțe mai scumpe decât mine, de ce l-aș mai aprecia? De ce l-aș mai iubi?.

Mă atrage un bărbat inteligent, șmecher, deștept, puternic din toate punctele de vedere. Asta înseamnă că el trebuie să fie mai potent financiar decât mine, da?! Asta înseamnă că face ceva astfel încât să ofere tot ce are nevoie o femeie de statutul meu”, a mai spus prezentatoarea TV.

Este de datoria unui bărbat să acopere anumite cheltuieli, de exemplu, o mașină de o sută de mii de euro. Am învățat de-a lungul timpului că un bărbat trebuie lăsat să facă astfel de cadouri soției lui. Dacă eu pot să-mi ofer tot ce este nevoie, el nu se mai simte bărbat.

Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele, patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa.

Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?”.

Eu vreau ca bărbatul să meargă la muncă să facă bani pentru familie, pentru copil. Lasă că scutecele le schimb eu, nu e o problemă. De asta suntem noi femei. De asta purtăm noi copilul în pântece nouă luni de zile. Nu e datoria lui să schimbe scutece. De pe la vreo trei ani și jumătate Andrei (soțul Ilincăi – n.r.) a început să se apropie de Zian”.

Nu știu ce ar putea omenește să facă un bărbat să nu îl iert. Nu există! Consider că iubirea și familia noastră e mai presus de o fufă, două, trei, care vin, pleacă, stau pentru 10–15 minute”.

Comentarii Facebook