Foștii iubiți ai Andrei, despre care fanii ei nu știu mai nimic. Unul dintre ei a vorbit despre relația eșuată: „M-a sunat, iar eu nu i-am răspuns”


Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de 15 ani. Înainte de a forma un cuplu, fiecare dintre ei au trecut prin relații care nu au funcționat. În urmă cu mai mulți ani, cântăreața a dat și un motiv pentru care a ales să stea liniștită și să nu urmărească bărbați.

Înainte de relația cu Cătălin Măruță, Andra a mai avut doar doi iubiți. De-a lungul carierei sale, cântăreața a făcut un efort să nu fie implicată în scandaluri și apariții provocatoare.

„Nu am avut multe relații, eram rușinoasă, dar cred că băieții mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieți, și am avut doar două relații: cel dinainte de Cătălin și încă unul. Relația care m-a împlinit este cea cu Cătălin”, declara Andra, în urmă cu câțiva ani.

Cine a fost unul dintre iubiții Andrei, înainte de relația cu Cătălin Măruță?

Prima sa relație a fost cu un personaj cunoscut în lumea mondenă a anilor 2000. Este vorba de Dragoș Caploiu, fost component al trupei Groove. Andra s-a iubit cu Dragoș vreme de doi ani și jumătate. Despărțirea ar fi venit în urma unei neînțelegeri. Se pare că Andra ar fi încercat să se împace cu el, însă eforturile sale au fost zadarnice. Jurata de la Românii au Talent ar fi suferit enorm la vremea aceea, potrivit spuselor apropiaților.

„Ei s-au despărțit în septembrie 2005, cu doar câteva zile înainte ca Andra să participe la Cerbul de Aur. Ea a fost foarte afectată, îl iubea foarte mult și a făcut tot posibilul să se împace cu el, dar nu a fost să fie. Nu a fost vorba de înșelat, pur și simplu nu a fost să fie”, spuneau apropiații cuplului de atunci.

andra-dragos.png

La vremea respectivă, Dragoş a vorbit despre despărțirea de cântăreață: „Eu nu m-am certat cu Andra, pur și simplu ne-am despărțit, ceea ce este cu totul altceva. Am încercat să rămânem prieteni. Am fost împreuna cu Andra doi ani și jumătate. Ne-am despărțit cu o saptamana înainte de Cerbul de Aur și am hotărât atunci, de comun acord, să păstrăm distanța și să nu mai ținem legătura, nici macar telefonic, pentru a nu-mi face nici mie și nici ei rău, mai ales că ea avea să se prezinte la festival. Așa se face că în ziua în care Andra urma să intre pe scenă, cu puțin timp înainte, i-am dat un mesaj în care i-am urat succes. Asta a fost tot”.

Cel de-al doilea iubit al cântăreței nu a fost numit niciodată. Nu se știe cine este, de unde provine, nimic. Cântăreața a fost mereu foarte discretă în privința vieții sale private.

Comentarii Facebook