Duminica 28 Aprilie

Regele vloggerilor din Ardeal, Ionuț Lenghel, a testat burgerii din Cluj-Napoca. La cazare a luat țeapă mai mare - VIDEO


Regele vloggerilor din Ardeal, Ionuț Lenghel, proprietarul canalului de Youtube ”Îmi place să mănânc”, a poposit la Cluj-Napoca și a testat trei burgeri din oraș. A început cu unul de 33 de lei, apoi a trecut la altul de 80 de lei și la final a terminat cu cel de 250 de lei, ultimul costând cât un weekend întreg la un ștrand clujean, cu mâncare și băutură.

Lenghel și-a luat o cazare în Cluj-Napoca, dar a luat țeapă. ”În poze a părut că are și dormitor, dar când am ajuns avea baie, un living mic cu canapea și o bucătărie. Nu era niciun dormitor și eu am zis că nu mai iau fără, pentru că dorm prost. Am luat țeapă”, a spus cel supranumit ”regele” și renumit pentru că testează mâncare și postează totul pe YouTube.

Captură2.JPG

Scopul vizitei la Cluj-Napoca a fost testarea celebrului burger de 250 de lei. Ionuț Lenghel a început degustarea cu un burger de 33 de lei, a continuat cu unul de 80 de lei, iar la final a ajuns la cel cu 250 de lei, de la restaurantul unde se vând platouri cu carne de vită în valoare de 6000 de lei. 

Ionuț Lenghel a spus că burgerul e bun, puțin peste medie, dar că nu ar mai da 250 de lei pe el. A criticat sosul și a lăudat ”abundența” acestui produs, care este totuși extrem de scump. ”Mă așteptam să nu fie așa de bun, dar la sos se mai poate lucra. Zici că nu are niciun gust. Burgerul e bunuț, mă așteptam să fie mai nașpa. Să dau banii degeaba. Putem zice că-i la graniță, cam trece granița la peste medie. Nu l-aș mai băga o dată că-i scump, dar e chiar ok de băgat o dată”, a spus Ionuș Lenghel.

Captură.JPG

Cu 250 de lei poți merge la un ștrand din Cluj două zile, să mănânci și să și bei ceva. Prețul este exagerat pentru o masă.

Despre burgerul de 80 de lei de la un local libanez, de pe Calea Turzii, a spus că este fără legume, dar că e bun. ”Ăsta nu are multe legume, numai ceapă. Burgerul e mai ducle. Carnea e ok. Sare peste medie. E simplu, carnea e bună”, a spus ”regele”.

Comentarii Facebook