Fost membru One Direction în premieră la Untold 2024! Louis Tomlinson și Tom Grennan vor urca pentru prima oară pe scena de la Cluj-FOTO


Louis Tomlinson și Tom Grennan vor participa pentru prima dată la festivalul UNTOLD, organizat la Cluj-Napoca în perioada 8-11 august.


"În fiecare an, sute de mii de fani alături de cei mai mari artiști și DJ contribuie la scrierea unui nou capitol al uneia dintre cele mai frumoase experiențe de festival la nivel global, UNTOLD. Votat ca unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din lume, UNTOLD se pregătește să-și deschidă porțile universului magic pentru fani și pentru cei peste 250 de artiști naționali și internaționali, în perioada 8-11 august," se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor UNTOLD.

Louis Tomlinson, fost membru al trupei One Direction, a reușit să aibă o carieră solo de succes. Cu o voce versatilă și versuri pline de emoție, Tomlinson rezonează perfect cu fanii săi. Piese precum "Just Hold On" și "Back to You" l-au propulsat în clasamentele din Marea Britanie și Statele Unite. În noiembrie 2023, după un show sold-out pe O2 Arena, Tomlinson a fost nominalizat la categoria "Live Act Award" în cadrul Rolling Stone UK Awards. La UNTOLD, Louis Tomlinson va susține un concert live în care va include și piese din cel mai recent album "LIVE", lansat în aprilie acest an.

Tom Grennan va urca pentru prima dată pe scena principală a festivalului UNTOLD. "Cu o voce unică, britanicul reușește să ofere în piesele sale o combinație perfectă de genuri muzicale: rock, indie și pop. Piese precum "Little Bit of Love" și "Found What I've Been Looking For" îi evidențiază talentul autentic. Este unul dintre artiștii care au reușit să-și cucerească fanii din întreaga lume cu show-uri pline de emoție," menționează organizatorii.

tom grennan.png


DJ-ul brazilian ZERB este un alt nume în premieră pentru ediția 2024 a festivalului UNTOLD

"Single-ul "Mwaki", o piesă progressive house produsă în colaborare cu artista de origine kenyană Sofiya Nzau, a fost un succes încă de la lansarea sa din noiembrie 2023. Piesa a ajuns pe primul loc în topul Global Viral de pe Spotify, a avut peste 100.000 de videoclipuri create de fani pe rețelele sociale și a ocupat locul 3 în topul global al căutărilor pe Shazam," se mai arată în comunicat.

Conform organizatorilor, călătoria prin universul UNTOLD va oferi momente live și DJ set-uri în exclusivitate de la Milky Chance, Steve Aoki, Nicky Romero, Blasterjaxx, Jax Jones, Salvatore Ganacci, Mahmut Orhan și Tujamo.

"Alături de aceștia, în această vară, pe scena principală a festivalului UNTOLD vor urca: legenda rock Lenny Kravitz, britanicul Sam Smith, Burna Boy, trioul Swedish House Mafia, Martin Garrix, duoul Dimitri Vegas & Like Mike, brazilianul Alok, Timmy Trumpet, Lost Frequencies și Purple Disco Machine. Scena Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, este pregătită pentru cele mai mari nume din cultura underground: FISHER, Carl Cox, Solomun, Black Coffee, Stephan Bodzin, Sara Bluma, Gordo, Cezar, Prâslea, Mihigh, Nusha, Akos, Marwan Dua, Charlie, Priku b2b Arapu, SIT, Deaf Jules, Mahony, Persic, SIT. De la hip-hop, trap, dubstep sau drum'n'bass, până la genuri experimentale, scena Alchemy este pregătită pentru show-urile celor mai cunoscuți artiști naționali și internaționali: Netsky, Andy C, Killa Fonic, Grasu XXL, PUYA, Guess Who, Șatra B.E.N.Z., Aerozen, Azteca, Bad & Boujee, Calinacho, Candyboii X Solomon, Dub Fx Feat. Woodnote, Faust, Funky Drop, Hedex, HVNDS, Ian, IDK, Jeru The Damaja, Klu b2b Zo, M.G.L., Macanache, Marko Glass Ft. BVCOVIA, Og Eastbull, Oscar, Petre Ștefan, Phunk B, Rava, Satoshi, Ștefan Costea X George Pitariu, Vescan, Vlad Flueraru, Yny Sebi," informează organizatorii. 

Comentarii Facebook