Adelina Pestritu a vorbit despre relația cu Liviu Varciu: ”A fost o mare iubire...”

 

Adelina Pestritu a vorbit după 7 luni despre relația pe care a avut-o cu Liviu Vârciu.

 

Totul s-a întâmplat de când l-am cunoscut pe Liviu Vârciu, fostul meu soţ. A fost un pas decisiv în ceea ce avea să urmeze, nu numai pe plan profesional, ci şi pe plan personal. M-a marcat această experienţă, am avut foarte multe de învăţat. Aveam douăzeci de ani şi chiar visam la familia perfectă. Întotdeauna am râvnit la familiile în care există armonie, în care oamenii se înţeleg de minune şi visează la mulţi copii. Mă bucur foarte mult că am bifat această etapă din viaţa mea şi mă bucur că am cunoscut iubirea adevărată”, a spus Adelina.

 

Vedeta a recunoscut ca l-a iubit extrem de mult pe Liviu Varciu si si-ar fi dorit sa construiasca o familie alaturi de el.

 

O mare iubire, da. Am spus ”Da!” în faţa lui Dumnezeu din tot sufletul pentru că am simţit acea iubire prin toţi porii. Chiar dacă eram la o vârstă fragedă, mi-am asumat foarte mult rolul de soţie. Găteam în fiecare zi, aveam mare grijă de cum se prezenta el în lume, călcam hainele, aveam grijă de casă. Încercam să fiu soţia perfectă", a mai spus Adelina pentru revistantango.ro.

 

Comentarii Facebook