Duminica 28 Aprilie

Florin Piersic Jr. a ironizat influencerii păcăliți cu „Brânza Regelui”: „Eu sunt influencer și nu am primit o mostră din brânza asta”


Mai multe persoane din online au luat o mare țeapă de la un vlogger care a inventat o poveste în jurul unui produs, pentru a vedea cum reacționează vedetele de la noi și dacă dau curs tuturor provocărilor, fără a verifica însă informațiile.

Florin Piersic Jr. îi ironizează pe influencerii păcăliți cu ‘Brânza Regelui’. Tânărul care a pus totul la cale, a cumpărat această brânză, pe care a pus-o într-o cutie premium și în jurul căreia a format o poveste reală. Ulterior, cadoul a fost trimis către mai mulți influenceri români, printre care Oana Roman, Ana Morodan sau Selly.

„– Vă salut! Iertați-mă! Florin Piersic jr vă deranjează!

– Cine?! 

– Florin Piersic jr. 

– Nu știu cine sunteți. Ce doriți?

 – Scuze, aș vrea să vorbesc cu reprezentantul „Brânzei regale”. 

– „Brânza Regelui”, nu „Brânza regală”. 

– Da, așa. 

– Nu e disponibil. Pentru moment se află la o degustare de brânzeturi fine. Spuneți-mi ce doriți și îi transmit. 

– Domnule, iertați-mă! Ideea este că și eu sunt influencer și nu am primit o mostră din brânza asta regală. 

– „Brânza Regelui”, vă repet! Producție proprie de la Regele Marii Britanii! Nu mai încurcați borcanele, domnul… cum ați zis că vă cheamă? 

– Piersic. Florin Piersic Junior! 

– Eu nu știu ce fel de influencer sunteți dumneavoastră, pentru că eu nu vă cunosc. 

– La o scară mai mică sunt un influencer pentru oameni mai fini așa și mă gândeam că dacă aș primi de la dumneavoastră o mostră… aș putea să o promovez”, este o parte din conversația avută de Florin Piersic Jr.

Comentarii Facebook