Florin Piersic a povestit aseara la inaugurarea cinematografului cum s-a batut cu o ursoaica si a sarit cu parasuta! VIDEO

Inaugurea cinematografului Florin Piersic, aseara in Cluj-Napoca, a fost un moment nu doar festiv, ci si extrem de amuzant pentru cei prezenti.

 

Dupa intrarea pe cal a actorului, artificii si speech-urile organizatorilor, au urmat povestile lui Piersic - care au tinut "putin" : doua ore. Unul dintre momentele care a fost cel mai gustat de public a fost cel in care actorul a inceput sa povesteasca cum a fost nevoit pentru o filmare in Harap-Alb sa se lupte cu ursoaica Tuti.

 

Relatarea a fost intercalata cu o alta despre o filmare in care a trebuit sa sara cu parasuta. Cu umorul  binecunoscut, Florin Piersic a bucurat publicul, fiind rasplatit cu rasete in hohote si aplauze.

 

Acestea din urma erau ceva mai "timide", nu pentru ca publicul nu ar fi simitit nevoia de a aplauda, ci pentru ca ii "furau" lui Piersic din timpul de povesti, care era oricum anuntat de organizatori nelimitat. "Nu aplaudati, ca va fac eu semn cand trebuie", le-a repetat actorul cu umor spectatorilor clujeni de mai multe ori aseara.

 

Cuvintele nu reusesc, insa, sa redea umorul care insotit toata seara trecuta inaugurarea cinematografului Florin Piersic.

 

Vedeti VIDEO- Va "avertizam" ca imaginile sunt "periculos" de amuzante! 

Comentarii Facebook