Florin Călinescu a atacat-o pe Olivia Steer, la Românii au Talent. Ce a spus despre soția lui Andi Moisescu: „Gătesc momițe”


Marlena Botezatu le-a dat impresia juraților de la Românii au talent că urmează să pregătească ceva de mâncare, dat fiind faptul că pe scenă se afla o masă cu de toate. Înainte de numărul său artistic, Florin Călinescu a spus că, după vocea din culise, pare că Olivia Steer va fi următoarea concurentă de pe scenă. Mai mult, juratul a ironizat-o pe soția lui Andi Moisescu, făcând un mic apropo la faptul că aceasta nu știe să gătească.

Călinescu: „După voce, e Olivia…

Andi: „Cum ar fi, mă?

Călinescu: „Spre surprinderea juriului, o să gătesc momițe.

Andi: „Nu, mă…nevastă-mea e la sală, 3 ore nu o mișc de acolo. N-are rost să vă faceți griji…Cred că se face instructor profesionist în curând, părerea mea.” 

Ce sunt momițele?

Cei care comandă momiţe se gândesc automat că această denumire se referă la organele sexuale ale unui animal. În realitate, zona anatomică din care sunt recoltate momiţele este cu totul alta. Momiţele sunt ganglioni (timus) sau glande aflate la pieptul şi gâtul animalelor (porc, vită, miel etc), folosite la prepararea anumitor feluri de mâncare, notează adevarul.ro.

Marlena Botezatu a surprins juriul de la Românii au talent

În ediția a doua a sezonului 11 Românii au talent, telespectatorii au avut parte de o surpriză de zile mari. Marlena Botezatu, fosta concurentă de la Chefi la Cuțite a venit pentru a-și demonstra talentul, însă nu pe cel culinar, ci pe cel vocal!

Încrezătoare, Marlena Botezatu a dat de înțeles tuturor că va pregăti ceva de mâncare pe scena Românii au talent, însă…surpriză! Atunci când a început să cânte, jurații au rămas impresionați de calitățile sale vocale. Ba mai mult, femeia de 53 de ani care este bucătar șef și care are și propriul restaurant deschis în Londra a luat patru de „da” și a trecut în etapa următoare.


Comentarii Facebook