Finală cu scandal la Masterchef: ”Mă speriasem să nu îmi facă ceva”


Finala concursului Masterchef a fost foarte competitivă, vorbe grele și acuze grave fiind aduse la ultimele probe, între cei șase finaliști: Nicusor, Alex, Ana, Aida, Mihai şi Maria Pop.


"E şi tăiat pe unele locuri. De asta s-a şi tatuat, ca să ascundă unele lucruri, aşa am auzit. A şi spus că a fost vagabond. Mi-a fost teamă, n-am ieşit din cameră seara. Mă speriasem să nu îmi facă ceva", a acuzat Maria Pop, vorbind despre colegul său, Alex.

Acesta a răspuns, la rândul său, acuzelor colegei sale: "Am observat că nu face decât să bage zâzanie: a început cu Anuşka, cu Nicuşor, cu mine, cu mai mulţi. N-aş face niciodată aşa ceva (n.r. să îi facă rău colegei).

E mai rău decât Andreea. Ea, cel puţin, era pe dunga ei, nu pe toate dungile", a mai povestit Alex Hora.

Maria nu l-a uitat nici pe Nicuşor:

"Nu înţeleg de ce face Nicuşor pe prostul. Eu nici acum nu ştiu să deschid aragazul şi de unde se dă drumul la apă şi unde se fierb pastele. El ştie să facă tot în bucătăria de restaurant", a povestit Maria Pop.

Rareș a sărit să-i ia apărarea, însă, spunând că de fapt acesta a citit zeci de cărți de rețete cât au stat împreună în cantonament, având multe caiete în care şi-a copiat multe dintre ele.

Comentarii Facebook