Marti 7 Februarie

Filme proiectate la Cluj într-un tramvai cumpărat din Germania în 1999. Când va avea loc evenimentulMai multe filme vor fi proiectate într-un tramvai nemțesc la Cluj-Napoca, în cadrul unui mini-festival, ”Berlin is in Cluj”.

În cadrul ”Berlin is in Cluj”, orhganizat de Centrul Cultural German, vor fi difuzate 13 filme din epoci diferite prezintă ce prezintă capitala schimbării, pulsul specific și oamenii săi - comedii, drame și filme documentare, la fel de variate ca și fațetele orașului.

Pe lângă două proiecții zilnice la cinema Mărăști, filmele vor putea fi văzute seara și în cinci cafenele clujene.

Mai mult, tramvaiul numărul 49 va deveni cinematograf public și mobil. Acesta a circulat prin Berlinul de Est, fiind în anul 1999 cumpărat de către compania de transport din Cluj, unde circulă și în ziua de astăzi. Câteva filme vor putea fi văzute în acest tramvai din 18 până în 22 noiembrie, între orele 10:00 și 18:00.

Prin proiectul Berlin is in Cluj dorim să prezentăm genul special Berlin-Film publicului clujean și să aducem în spațiul public imaginile, poveștile și atmosfera Berlinului”, declară Fabian Mühlthaler, directorul Goethe-Zentrum Cluj-Napoca.

Intrarea la filme va fi liberă.

Comentarii Facebook