Festivalul Delahoya 2013: COSMIC GATE, Stereo MCs vs BAM (Jungle Brothers) - DJ set, Tiefschwarz (Ali DJ set) şi Şuie Paparude

 

La Festivalul Delahoya se vor mixa, în perioada 14 - 15 iunie, pe Valea Gârbăului, COSMIC GATE, STEREO MCS VS BAM (Jungle Brothers) Dj set, Tiefschwarz (Ali DJ set) / Souvenir/ Berlin şi cea mai bună trupă românească de muzică electronică, Şuie Paparude.

 

COSMIC GATE este unul din cele mai de succes şi durabile duo-uri ale muzicii electronice, având 4 albume, 28 de single-uri şi 46 de remixuri, 4 compilaţii de remixuri Back 2 Back. Cu hituri precum ”Not Enough Time”, ”Body of Conflict”, ”Analog Feel” şi ”F.A.V.”, dar şi cu piese definitorii cum ar fi ”Fire Wire” sau ”Exploration of Space”, COSMIC GATE a demonstrat că merită să urce până pe locul 25 în prestigiosul DJ MAG's Top 100 chart (2009), clasament în care se menţin şi astăzi. Stilul hibrid de trance/progressive/electro a convins fani din întreaga lume, iar la Festivalul Delahoya COSMIC GATE va încinge atmosfera din cortul de petrecere, pe 14 iunie.

 

Cu unul din cele mai bune show-uri live de muzică dance de pe planetă, granzii Stereo MCs şi-au lăsat amprenta pe scena muzicii pop şi dance din ultimele două decenii. Descrisă de mulţi critici ca una din cele mai emblematice trupe ale Marii Britanii, cu nominalizări la premiile Mercury, cu premii Brit Awards în portofoliu şi milioane de albume vândute, Stereo MCs prezintă acum un DJ-set mare şi vioi. 

 

Cunoscuţi poate cel mai bine pentru single-ul "Connected" (1992), care a fost un hit în toată lumea, Stereo MCs, cu Rob Birch şi Nick Hallam vs BAM (Jungle Brothers) vine la Festivalul Delahoya pe 15 iunie cu un mash-up mix de 360 de grade care include muzică dance – old school şi new, de la drum and bass la electro, de la house la dubstep, până la hip hop şi dincolo de el – şi câteva surprize.

 

Tiefschwarz - adică Ali şi Basti Schwarz - s-a format în 1997, iar single-ul de debut "Music" a avut un succes fulminant. Ali şi Basti s-au mutat în Berlin, care în anii 2000 devenea epicentrul unei adevărate renaşteri a muzicii electronice. De-a lungul anilor fraţii Schwarz au semnat o serie de remixuri de la Depeche Mode, Madonna, până la Missy Elliott şi au lansat zeci de single-uri şi albume. La Delahoya, fanii pot fi siguri că în 14 iunie petrecerea de pe Valea Gârbăului va fi la fel de

memorabilă ca o ediţie de Loveparade, cu Tiefschwarz (Ali DJ set) / Souvenir/ Berlin.

 

Şuie Paparude este cea mai bună trupă de muzică electronică din România, cu o carieră de 20 de ani şi nenumărate hit-uri. Au lansat 7 albume, managementul Depeche Mode i-a selectat să cânte în deschiderea primului concert din România al trupei, în 2006, şi au ajuns inclusiv pe coloana sonoră a unui film hollywoodian, cu Ajutor (2001).

 

Ultima piesă a lui Michi, Dobrică şi Bean " Nu te mai saturi de noi!" va răsuna pe 15 iunie, pe scena open-air a Festivalului Delahoya, iar fanii îşi vor putea face o imagine asupra noului album Şuie Paparude, lansat anul acesta.

 

Primul festival de muzică electronică din România, Delahoya, se întoarce în mijlocul naturii, acolo unde s-a născut, acolo unde-i este locul. Ediţia cu numărul 17, care va avea loc pe 14 şi 15 iunie în Valea Gârbăului din Cluj-Napoca este co-organizată de Festivalul Peninsula. 

 

Festivalul Delahoya va avea anul acesta două locaţii de petrecere: o scenă şi un cort uriaş. Scena open-air va fi dedicată genurilor breakbeat, dubstep şi drum'n'bass, iar petrecerea din cort va fi animată de ritmuri house, minimal, techno şi trance. Aici, petrecăreţii vor avea parte de tot comfortul unui club.

Comentarii Facebook