Ce gândește un bărbat la prima întâlnire


E o chestiune care trebuie repetata la nesfarsit: barbatii au o toleranta extreme de mica fata de femeile care vorbesc mult.

1. “Oare intotdeauna vorbeste asa de mult?”

E o chestiune care trebuie repetata la nesfarsit: barbatii au o toleranta extreme de mica fata de femeile care vorbesc mult. Daca vei incepe sa-I povestesti despre colegii tai, prietenii tai, familia ta si vei continua apoi cu tot ce ai citit prin reviste, el isi va pierde repede interesul. Rezuma-te la discutii simple despre hobby-uri, filme, muzica care iti plac etc.

2. “Oare mi-o pot permite?”

Gandeste-te de doua ori inainte de a comanda cel mai scump cocktail sau vin. Barbatii vor auzi imediat in mintea lor sunetul acela inconfundabil al caselor de marcat – vor trage instant concluzia ca esti prea scumpa pentru a te scoate de mai multe ori in oras si astfel vei ramane doar cu aceasta, prima intalnire. Rezuma-te la comenzi medii si pastreaza-ti poftele pentru vremea cand veti avea deja o relatie stabila.

3. “Aflu maine pe tweeter despre noi?”

Dupa prima intalnire, sunt barbate care isi fac griji ca ii vei critica in mod public. Nimanui nu-i place sa afle chestii intime despre el pe twitter, facebook sau alte retele de socializare.

Citește mai departe pe Lyla.ro

Comentarii Facebook