Femeile neglijate de soti au detronat AVATAR din Box Office

Biletele filmului "Dear John", care a depasit Avatar in Box Office in acest week-end, au fost cumparate in proportie de aproape 90% de femei, conform casei de productie Sony

Mai toti specialistii in cinematografie considerau in urma cu o saptamana ca week-end-ul abia incheiat nu va fi de succes pentru filmele care urmau a se lansa , toata atentia mass-media din SUA fiind concentrata asupra Super Bowl-ului, marea finala a campionatului de forbal american , evenimentul sportiv cel mai mediatizat din America.

Cu toate acestea , filmul Dear John nu doar ca a trecut pe primul loc al clasamentului, dar a si batut un nou record , cele 32.4 milioane de dolari incasari fiind cele mai mari realizate vreodata de un film lansat in week-end-ul Super Bowl-ului.

Neinteresate probabil de evenimentul cu incarcatura de testosteron , doamnele si domnisoarele americane au constituit 89% din cumparatorii de bilete ai filmului Dear John, un film de altfel nu foarte bine cotat de criticii americani.

"Niciodata sa nu subestimezi puterea de atractie a unei adolescente" concluziona ieri site-ul de specialitate IMDB observand ca romantismul a fost cel care a depasit intr-un final milioanele de dolari investite in tehnologie de ultima ora de James Cameron.

Ramane de vazut daca si doamnele din Romania vor schimba topul filmelor pe plan local in week-end-ul de foc al meciului Steaua- Dinamo, sau , de ce nu , U Cluj - CFR.

Comentarii Facebook