Fantezii erotice în funcție de fiecare zodie

 

Fiecare zodie are anumite fantezii erotice, de la partide de amor cu persoane celebre sau alte jocuri.

 

Fantezii sexuale in functie de zodie: Berbec 

 

Nativii Berbec sunt foarte pasionali si inventivi. Cum simt nevoia ca fiecare partida de amor sa fie unica, fantezia lor este sa faca sex in locuri neobisnuite, precum in lift, la birou, sau in alte locuri in care ar putea fi prinsi.  

 

Fantezii sexuale in functie de zodie: Taur 

 

Senzuali, afectuosi si romantici, taurii viseaza sa isi rasfete partenerul de viata, dar si papilele gustative in timp ce savureaza, intr-o maniera lenta, inghetata sau ciocolata de pe trupul dezvgolit al acestuia.   

 

Fantezii sexuale in functie de zodie: Gemeni 

 

Gemenilor le place sa fie admirati. In plus, nativilor din aceasta zodie le place sa se distreze in timpul sexului, asa ca vor dori sa incerce tot felul de jocuri, precum jocurile de rol, in dormitor si nu numai.   

 

Fantezii sexuale in functie de zodie: Rac 

 

Nativii Rac prefera sa fie luati prin surprindere, asa ca o partida de sex atunci cand se asteapta mai putin i-ar extazia.   

 

Fantezii sexuale in functie de zodie: Leu 

 

Leii sunt exhibitionisti si adora sa fie admirati si sa se admire, totodata. Inregistrarea unei partide de sex cu Leul din patul tau si cateva laude pentru tehnicile lui de amor il vor da pe spate.   

 

Fantezii sexuale in functie de zodie: Fecioara 

 

Nativii Fecioara adora sa fie tratati precum celebritatile, asa ca sexul cu persoane celebre, actori, de exemplu, le macina cele mai nestavilite vise.    

 

Fantezii sexuale in functie de zodie: Balanta 

 

Balantele sunt centrate pe obtinerea satisfactiei, asa ca acesti nativi au nevoie de mai multi parteneri la cheremul lor, gata sa le satisfaca orice dorinta. Cu alte cuvinte, ménage à trois.    

 

Fantezii sexuale in functie de zodie: Scorpion 

 

Decorurile surpriza si experimentele cat mai diverse pun Scorpionii pe jar, asa ca sexul in aer liber, intr-o padure, sau folosirea unui set de catuse ii vor provoca placeri nebanuite.   

 

Fantezii sexuale in functie de zodie: Sagetator 

 

Sagetatorul uraste rutina in materie de sex, asa ca o partida de sex in masina, mai ales daca aceasta este in miscare, il vor duce pe acest nativ pe culmile placerii.   

 

Fantezii sexuale in functie de zodie: Capricorn 

 

Fantezia nativului Capricorn este sa isi imparta inimitatea cu o persoana puternica, cum ar fi seful sau sefa de la serviciu, care sa il laude pentru calitatile lui sexuale.   

 

Fantezii sexuale in functie de zodie: Varsator 

 

Schimbul de mangaieri intime cu un strain in intunericul unui cinematograf sau o partida de sex salbatic cu o persoana despre care nu stie decat ca are analizele la zi il innebuneste pe Varsator.   

 

Fantezii sexuale in functie de zodie: Pesti 

 

Pestii se detaseaza foarte usor de problemele cotidiene cand vine vorba de manifestarea pasiunii, asa ca sexul pe un camp cu flori sau chiar in baia extravaganta unui club de fite le va da cu siguranta lumea peste cap.   

 

Preluare adevărul.ro

Comentarii Facebook