Facebook Messenger vine cu o ouă schimbare majoră. Cum te poți juca cu prietenii direct în aplicație VIDEO



Rețeaua de socializare Facebook lucrează la implementarea jocurilor în cadrul aplicației pentru mesagerie instant Messenger, însă acum au lansat și o inițiativă complexă pentru a face acest lucru.

După şah, baschet şi fotbal, Messenger primeşte acces la o serie de jocuri competitive clasice şi mai noi, pe care le poţi iniţia în orice conversaţie din aplicaţia de mobil. A fost introdusă astfel o nouă pictogramă deasupra căsuţei de text, care descrie un controller de jocuri, scrie go4it.ro.

Facebook lansează această funcţionalitate în 30 de ţări (deşi nu a oferit o listă cu acestea), atât pe iOS, cât şi pe Android. Cu toate acestea , nu se știe exact ce versiune a sistemului de operare este necesară, anunţul oficial specificând doar că este nevoie de o variantă „mai nouă” a fiecărui sistem de operare mobil în parte.

Printre cele 17 jocuri anunțate se regăsesc titluri clasice precum Pac-Man, Arkanoid, Track & Field 100M, Galaga, Space Invaders şi Words with Friends Frenzy, dar şi jocuri mai noi precum EverWing, Shuffle Cats Mini, Hex, Endless Lake, Templar 2048 sau Zookeeper. Odată iniţiat un joc, fiecare dintre participanţii la discuţie vor juca o rundă, scorul atins fiind raportat automat în

Comentarii Facebook