Joi 30 Martie

Evadează din Pădurea Hoia - Aventură de Halloween pentru clujenii dornici de adrenalină

 

Creatorii The Dungeon, Hoia-Baciu Project și Transylvania Quest Games le pregătesc clujenilor surpize de Halloween. Mistery Day Cluj va aduce o serie de jocuri, între care și o evadare din Pădurea Hoia.

 

Totul începe în Piaţa Muzeului cu un tur ghidat pe o platformă online pentru telefoane mobile pusă la dispoziţie de Transilvania Quest. Se dau mai multe ghicitori care te duc în diferite locuri din oraş, pentru ca într-un final să se ajungă la Muzeul Etnografic al Transilvaniei. Acolo, pe o alee va avea loc o activitate de sculptat dovlecii. La ora 18.00, va începe un joc de timp escape din pădurea Hoia Baciu, organizat de The Dungeon. Membrii echipelor vor fi legaţi între ei cu lacăte cu cifru, iar pentru a se elibera trebuie să ghicească un puzzele. Apoi, vor trebuie să găsească, pe baza unor indicii, drumul prin pădure până la următoare activitate. Va fi un joc cu indicii, o combinaţie de ”găseşte comoara” cu escape room. La 12 noaptea va avea loc un concurs de poveşti de groază la foc de tabără, iar apoi se va desfăşura un tur de noapte până în Pădurea Hoia Baciu până la Poiana Rotundă, organizat de Hoia Baciu Project”, a explicat Ancuţa Vancea, cea care a creat jocul The Dungeon, conform adevărul.ro.

 

Înscrierile se pot face până vineri 31 octombrie, iar distracția va începe la ora 15.00.

 

Program:

 

Transylvania Quest Games - 3 pm Piața Muzeului

 

Noi construim aventuri! Construim un cadru în care puteți descoperi mistere, legende și curiozități despre Cluj-Napoca, având la tot pasul sentimentul acela de A-HAA. Jocurile create de noi vă poartă într-o lume de mister, în care voi, împreună cu coechipierii voștri trebuie să vă puneți mintea la contribuție pentru a descifra indiciile lăsate de Donath sau Matei Corvin sau chiar I. L. Caragiale prin oraș. Transylvania Quest Games nu este doar un joc, promitem să vă arătăm în acest mod și locurile care în mod normal nu le-ați cunoaște dar și să vă dovediți abilitățile prin locurile deja cunoscute din oraș. Jocul se desfășoară prin intermediul platformei noastre de pe www.transylvaniaquest.ro la secțiunea tours. Încercați gratuit turul pregătit special pentru 31 octombrie! Doar în cadrul Mystery Cluj!

 

Decorăm dovleci! - 5 pm Pădurea Hoia, Aleea Muzeului Etnografic

 

Ai cel puțin un dovleac? :-) Adu-l cu tine să-i dăm împreună o formă și să ne bucurăm împreună de Halloween! :-)

 

Evadează din pădurea bântuită - 6 pm Pădurea Hoia, Aleea Muzeului Etnografic

 

The Dungeon te provoacă să evadezi din pădurea Hoia-Baciu, înainte să fie prea târziu! Eliberează-ți prietenii, caută indiciile ascunse și găsește calea de întoarcere spre civilizație. Folosește-ți imaginația, logica și creativitatea într-un joc plin de adrenalină și suspans. Cum vei reacționa în momentul în care vei rămâne singur în pădure? Vei reuși să rămâi calm, să calculezi, să investighezi? Sau instinctul de conservare va prima? The Dungeon iți oferă șansa de a-ți testa abilitățile în situații limită. Anul acesta îți oferim o experiență unică de Halloween, doar în cadrul Mystery Cluj Day!

 

Concurs de poveşti de groază - 7 pm, capătul străzii Alexandru Donici

 

Dacă ai trăit experiențe terifiante de-a lungul timpului, le-ai auzit de la alții sau poate doar ai o imaginație bogată, împărtășește-le celorlalți la concursul de povești de groază! Povestește-ne ceva terifiant stând în jurul focului și poți câștiga un premiu simbolic „Mystery Cluj”. Te așteptăm!

 

Descoperă Pădurea Hoia-Baciu într-un tur ghidat marca Hoia-Baciu Project - 8:30 pm, capătul străzii Alexandru Donici

 

”Triunghiul Bermudelor al Transilvaniei”... „una dintre cele mai bântuite păduri din lume”... „un portal spre alte dimensiuni”... Sunt doar câteva apelative pe care pădurea Hoia-Baciu le-a câștigat de-a lungul timpului. Descoperă tainele pădurii Hoia-Baciu participând la un tur de noapte gratuit, marca Hoia-Baciu Project! Dacă vremea ține cu noi, îți pregătim o surpriză marca ashtangayoga.ro în Poiana Rotundă, punctul de maximă intensitate al pădurii. Plecarea în tur se va face în 31 octombrie 2014, de ajunul Halloween-ului, din capătul străzii Alexandru Donici (ora 20:30). ÎȚI SUGERĂM SĂ IEI CU TINE: încălțăminte tip bocanc, îmbrăcăminte lejeră dar călduroasă, căciulă, pelerină pentru ploaie, o perniță sau izopren pentru stat pe jos, o sursă de lumină și, bineînțeles, camera foto/video. Te așteptăm! :-) Echipa Hoia-Baciu Project

 

Înscrierile se pot face aici. 

Comentarii Facebook