Ethan Hawke a filmat în secret continuarea filmului ”Înainte de răsărit”

 

Julie Delpy şi Ethan Hawke au filmat o a doua continuare a comediei romantice ”Înainte de răsărit/ Before Sunrise” (1995), potrivit unor zvonuri.

 

Intitulat ”Before Midnight”, filmul reprezintă cea de-a treia colaborare a celor doi actori cu regizorul Richard Linklater, care a regizat şi pelicula ”Înainte de răsărit/ Before Sunrise” şi continuarea acesteia, ”Înainte de apus/ Before Sunset” (2004).

 

Filmările realizate în secret s-au încheiat în această săptămână, iar pelicula va fi propusă companiilor de distribuţie prezente la Festivalul de Film de la Toronto, scrie CinemaBlend.com. 

 

În noul film, cele două personaje interpretate de Julie Delpy şi Ethan Hawke, Celine şi Jesse, se vor reîntâlni în Grecia, informează site-ul Deadline.com.

 

Filmul ”Înainte de răsărit”, pe baza unui scenariu de Kim Krizan şi Richard Linklater, a câştigat Ursul de Argint pentru cea mai bună regie la Festivalul de Film de la Berlin. Cel de-al doilea film, "Înainte de apus", la scenariul căruia au contribuit şi Ethan Hawke şi Julie Delpy, a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat.

Comentarii Facebook