Esca: Am un salariu decent, "in concordanta cu cele din media romanesti"


Andreea Esca a vorbit intr-un interviu acordat Evz.ro despre salariul pe care il incaseaza, dar a povestit si despre ofertele refuzate de la alte televiziuni.

"Au existat propuneri. Au fost foarte putine si probabil ca acest lucru s-a intamplat din cauza identificarii cu Pro TV-ul. Imi aduc aminte ca am primit odata o propunere din partea unei televiziuni si chiar si eu le-am spus ca nu vreau sa-si piarda vremea si nu merita sa vina sa ne cunoastem pentru ca nu ma intereseaza. Ei insistau insa si-mi spuneau ca este o oferta materiala considerabila, la care orice om s-ar gandi. Am incercat atunci sa le explic ca nu ma intereseaza partea materiala, pentru ca nu-mi aduce fericirea", a spus Andreea Esca.

Intrebata despre salariul ei "de legenda", Esca a spus ca: "Nu stiu sa va raspund la aceasta intrebare. Pot sa va spun ca am un salariu decent care este in concordanta cu toate salariile din media romanesti".

Prezentatoarea a mai povestit si despre pasiunile si, intre care se numara dansul si filmul. "Am jucat in niste filmulete. O data in liceu si intr-un film pentru copii facut de Geo Saizescu. Am facut si figuratie intr-un film al regizorului Claude Lelouch. Am cunoscut cativa oameni din echipa lui. Eu voiam sa fac un interviu cu Lelouch, sa vad cum se desfasoara pe set. Asa am cunoscut echipa cu care el filma "Ces amours-là/ Iubiri din trecut" la Bucuresti. Mi-au spus ca sunt disperati pentru ca, platind o suma mica, nu gasesc figuranti. Am fost revoltata si am spus ca eu m-as duce pe gratis, doar ca sa-l cunosc pe Lelouch. "Tu ai veni?", m-a intrebat doamna cu care vorbeam si am raspuns "Sigur. La ce ora sa vin?". Si m-am dus la 7.00 dimineata ca sa joc un rol de figurant.

M-am gandit la un moment dat sa fac si probabil ca am sa fac candva o emisiune. Cred insa ca vremea talk-show-urilor a cam trecut in Romania. Vreau sa gasesc un format care sa-mi placa si mie, si care sa faca si audienta. E foarte greu in Romania sa faci o emisiune, pentru ca nu gasesti decat cativa interlocutori. Sunt foarte multi oameni extrem de destepti si placuti in realitate si care la televizor se transforma. Nu mai au acelasi sarm, nu reusesc sa "treaca ecranul". Daca omul n-are charisma nu-l asculti, indiferent ce ar spune. Am intalnit si oameni care n-au ce spune, dar 'trec ecranul'", a mai relatat Esca in interviul Evz.ro.

Comentarii Facebook