135 lei in loc de 360 lei la pachet de relaxare= masaj vacumatic + peeling cu sare + masaj de relaxare + aromaterapie + vibromasaj! (P)


Pregateste-te de sarbatori  cu o oferta de infrumusetare de la RED DEAL ce o sa te faca irezistibila!

Pachetul include 3 sedinte a cate:
- masaj vacumatic (15 minute)
- peeling cu sare de la marea moarta
- masaj manual de relaxare cu ulei de cocos (15 minute)
- impachetare aromaterapie (30 de minute)
- vibromasaj (10 minute

Despre masajul vacumatic STARVAC
STARVAC este un aparat de masaj endodermic corporal bazat pe vacuum, al carui principiu de functionare consta in stimularea structurilor cutanate si subcutanate. Beneficii: elimina toxinele, relaxeaza si tonifiaza organismul, dreneaza si stimuleaza sistemul, muscular, accelereaza si relaxeaza aparatul neuro-muscular, alina senzatia de picioare grele, reduce considerabil celulita, reda elasticitatea, tonifiaza pielea, modeleaza silueta.

Despre aromoterapie
Aromoterapia este o forma de medicina alternativa, care utilizeaza uleiurile esentiale obtinute din plante ca mijloc de relaxare si ca tratament adjuvant in diverse afectiuni. Efectele binefacatoare ale uleiurilor esentiale in aromoterapie apar datorita stimularii creierului si inducerii anumitor stari cu ajutorul aromelor. Terapia se bazeaza pe efectele antibacteriene, antivirale, antifungice, antiinflamatorii, antispasmotice, antisress, antioxidante si de crestere a imunitatii.

Centrul de Infrumusetare Studio 15 va asteapta in centrul Clujului intr-o ambianta relaxanta cu o echipa de profesionisti!

Oferta pentru reducere o gasiti pe www.reddeal.ro

Comentarii Facebook