Elite Model Look organizeaza un casting la Iulius Mall Cluj


Cele mai frumoase clujence sunt asteptate in perioada 16-18 septembrie la Iulius Mall pentru un casting organizat in cadrul concursului international Schwarzkopf Elite Model Look Romania 2011. 

"Pentru a putea participa la casting, concurentele trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: varsta cuprinsa intre 14 si 22 ani, inaltimea intre 1,72-1,80 metri, sa cunoasca cel putin o limba straina, experienta in modeling nefiind o conditie necesara", au precizat organizatorii.

Juriul va puncta frumusetea, inteligenta, spontaneitatea, stilul si personalitatea fiecarei candidate. Competitia nationala Elite Model Look se va incheia in luna octombrie, in Bucuresti, cand se va desemna reprezentanta Romaniei la finala  modiala de Shanghai, competitie dotata cu premii de peste 325.000 dolari.

Elite Model Look este concursul care a descoperit si lansat, incepand cu anul 1972, top modelele lumii, precum Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Tatjana Patitz, Claudia Schiffer si multe altele.

In fiecare an, in peste 65 de tari, agentiile oficiale, organizeaza selectii nationale in care iau parte peste 650.000 de participante. Agentia Elite este nr. 1 in lume, reprezinta peste 750 de modele si inglobeaza 36 de agentii pe cele 5 continente.

Comentarii Facebook