Elena Merișoreanu uimită de cerințele nuntașilor din Ardeal: ,,S-a stricat și publicul!


Interpreta de muzică populară, Elena Merișoreanu, a povestit despre experiența  pe care a avut-o, de curând, când a fost invitată să cânte la o nuntă din Ardeal. Artista a menționat că nuntașii i-au cerut să interpreteze alt gen muzical decât muzica folclorică, petrecăreții rugând-o  să cânte manele. 

„Vin de la o nuntă din Ardeal și pot spune că, în ultima vreme, s-a stricat și publicul! Păi, au venit cu bani la mine, și bani mulți nu așa, să-mi ceară să le cânt eu manele!’’, a declarat artista. 

Interpreta a subliniat faptul că nuntașii sunt dispuși să lase bani grei pentru a-și asculta hit-urile preferate, sume care depășeasc de cele mai multe ori onorariul perceput pentru programul de la o nuntă, informează Click.ro

,,Zice: vă dau bani, cântați-mi cutare! Cer manele din astea care sunt acum la modă și îți oferă sume mari, mai mari și decât onorariul. Așa se fac banii în ziua de azi, cu manele!”, a adăugat Elena Merișoreanu.

Deși artista a cântat ani buni doar muzică populară spune că  acceptă situația și  ca va intra în rând cu trendurile pentru că publicul este total schimbat.

„Acesta este trendul, nu este nimeni de vină că s-a ajuns aici, decât poate cei care au abordat acest gen și au stricat, astfel, direcția folclorului nostru tradițional românesc. Dar, trebuie să acceptăm ce se întâmplă acum, pentru că totul se schimbă, publicul e schimbat! Asta e moda acum! Ne dăm și noi după trend!”, a mai spus Elena Merișoreanu.


Comentarii Facebook