Câți bani cer pentru a cânta la evenimente Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău. Ambele sunt adorate în Ardeal și onorariile sunt pe măsură


O fire veselă și deschisă, Georgiana Lobonț a reușit să își câștige rapid o mulțime de fani. Iar oamenii vor să le cânte și să îi distreze la nunți și alte evenimente private. Astfel că artista și-a stabilit un onorariu fix de la care nu se abate. La fel se întâmplă și în cazul Vlăduței Lupău, ale cărei cântări sunt solicitate foarte des de ardeleni.

Un organizator de evenimente a dezvăluit care sunt prețurile pe care le cer Georgiana Lobonț și alți câțiva cântăreți de muzică de petrecere pentru a cânta la o nuntă sau alt eveniment privat.

„Georgiana și Vlăduța au mare succes în Ardeal, de acolo și sunt ambele. Ele cântă pe gustul celor de acolo, ca stil, ca ritm, nu merg doar pe horă și pe sârbă, ca la București, cântă mai variat, mai bagă și o hațegană. Se dansează mai multe jocuri, în acea zonă, ardelenii sunt mai sociabili, organizează mai multe petreceri, sunt și mai culți, din punct de muzical, în școli se pune mare preț pe muzică”, a afirmat un organizator de evenimente pentru Playtech.

Astfel, cum se bucură de un mare succes, cele două artiste au ajuns să ceară 1.500 de euro pentru un recital solo. Iar prețul crește considerabil dacă sunt însoțite și de instrumentiști. 

„Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău au un onorariu de câte 1.500 de euro, pentru un recital solo, iar dacă vin cu instrumentiștii, onorariul lor sare de 5.000 de euro, dar poate ajunge și la 7.000 de euro, depinde de contract. Georgiana Lobonț vine la petreceri cu zece oameni, în trupă, normal că sunt alte prețuri. Ea vine cu microbuzul, cu o armată de oameni. Pentru cei 5.000 de euro, Georgiana are program de două ore, în reprize de câte 45 de minute. Prețul mediu, per solist de muzică populară, în toate zonele țării, este de 1.500 de euro. Diferența, până la 5.000 de euro, este dată instrumentiștilor, la sonorizare, la transport, tot e de dat”, a precizat organizatorul de evenimente.

Comentarii Facebook