Electric Castle 2018: E răzbunarea sufletelor de porci - FOTO

 

Fotografiile cu noroiul de la Electric Castle continuă să apară online.

 

Abordările internauților sunt care mai de care mai stranii, dar toată lumea se distrează. ”Asta... e răzbunarea sufletelor de porci tăiați de-a lungul anilor la Bonțida”, a scris un internaut.

 

La Bonțida a funcționat zeci de ani o fermă uriașă de porci, deținută în ultima vreme de familia Florian.

------------------------

UPDATE

 

Electric Castle 2018 a început cu un record de prezență: 33.000 de oameni reprezintă cel mai mare număr de oameni pentru prima zi de festival din toate edițiile de până acum.

 

 

Cu siguranță, o bună parte din merit i se datorează lui Damian „Jr. Gong” Marley, o legendă a muzicii reggae cu 4 premii Grammy la activ și proiecte muzicale împreună cu artiști din cele mai diferite genuri, precum Jay-Z, Skrillex, Mick Jagger sau rapperul Nas. În show-ul care a durat mai bine de o oră și jumătate, singurul care l-a „eclipsat” pe Damian Marley – chiar numai pentru câteva momente – a fost fiul său, Elijah. În vârstă de doar 8 ani, el și-a însoțit tatăl pe Main Stage pentru a transmite un mesaj publicului din România, cântând melodia „I just called to say I love you”. A fost nevoie de doar câteva momente pentru ca versurile să fie cântate într-un glas de zecile de mii de persoane din fața scenei principale, într-o declarație reciprocă de dragoste care a fost unul dintre cele mai frumoase momente ale serii și o definiție perfectă a spiritului Electric Castle.

 

 

Comentarii Facebook