Ei te pot lăsa cu inima frântă. Zodii de bărbați răi, care nu țin cont prea mult de părerea oamenilor dragi


Fiecare om are o latură mai întunecată, acest lucru însă nu ne încurcă să fim buni unii cu ceilalți. Există totuși nativi care preferă să-și etaleze mai mult partea rea, decât partea bună a personalității sale. De ei trebuie să te ferești, zodiile de bărbați răutăcioși. 

Rac

Deși sunt sensibili, bărbații din zodia Rac nu sunt deloc romantici cu partenera lor de viață și i-au decizii fără să se gândească la persoana de lângă ei. Racii sunt sufletiști, însă de multe ori au tot timpul ceva de comentat, ceea ce o enervează maxim partenera sa de viață.

Leu

Leii au un orgoliu imens și se pun întotdeauna pe primul loc. Aceștia adoră să domine persoana de lângă ei și nu se gândesc la ea atunci când nu au ceva de câștigat. Nu sunt foarte intuitivi și nu  gândesc prea mult, atunci când vine vorba de a răni o persoană. De asemenea, acești nativi sunt capabili să facă orice răutate dacă au ceva de câștigat în schimb.

Fecioară

Viața alături de un bărbat în zodia Fecioară nu este deloc ușoară. Fecioara are o atitudine superioară și este foarte critic. Bărbatul din această zodie este veșnic nemulțumit și nu-i place să fie contrazis. Este atent și bun în anumite situații, dar de multe ori este și nemilos, notează spynews.ro

Dacă ți-ai regăsit partenerul în această zodie, fii precaută. Totuși, trebuie să precizăm că în orice om se duce o luptă interioară, ca în legenda despre lupul bun și cel rău. Ții minte morala? Învinge lupul pe care îl hrănim. 

Comentarii Facebook