”E frumoasă, deci e proastă!” - Noua asistentă de la ”Neatza” are trei facultăți


Noua frumusețe din platoul celor de la ”Neatza” a vorbit despre prejudecățile din ziua de azi. După ce a trecut pe la ”Survivor”, ”Splash!” și ”Bravo, ai stil!”, Irisha Ceban a ajuns la matinalul de la Antena 1.

Influenceriță și manechină, Irisha a terminat trei facultăți.

img.jpg

Propunerea a venit după „Splash!”, probabil producătorilor le-a plăcut prestația mea acolo.

Bine, m-am afirmat și aspectual, dar și verbal. Am fost prezentă, să zicem, și probabil m-au văzut făcând parte din proiectul ”Neatza”. Și atunci au venit cu propunerea, n-am ezitat nicio secundă și am acceptat”, a spus bruneta. 

Aceasta a spus că în ziua de azi femeile frumoase sunt rapid discreditate.

irisha-survivor-romania.jpg

M-am lovit foarte des de situația asta. Când, de exemplu, nu te întreabă nimeni nimic, nu neapărat la „Neatza” sau nu neapărat într-un interviu. Când ești într-o încăpere și te vede de departe: ”A, e frumoasă, sigur e proastă!”.

Și, până nu deschizi gura și spui ce ai de spus, oamenii n-au cum să se convingă: ”Dacă e frumoasă, sigur n-a pus mâna pe carte!”. Nimeni nu știe că eu am trei facultăți, de exemplu, sau că am stat cu burta pe carte toată viața.

Asta nu se vede nici în oraș, nici la televizor. Bine, în momentul în care vorbești, evident că se înțelege!”, a mai spus aceasta.

sexy.jpg

Comentarii Facebook