Dubai, mai accesibil și mai aproape prin Alis Holidays!(P)



Alis Holidays le-a pregătit o surpriză iubitorilor de vacanțe exotice, prin noua destinație propusă turiștilor pentru începutul anului 2016 – DUBAI. Pachetele sunt accesibile pentru toți românii, cu zbor direct și din inima Ardealului – Cluj Napoca– Dubai.

 



Cu soare pe tot parcursul anului, cu zonă deșertică captivantă și totodată cu plaje frumoase, hoteluri luxoase si mall-uri gigantice, având atracții fascinante și o comunitate de afaceri înfloritoare, Dubai primeste milioane de turiști în fiecare an. Atât din plăcere cât și în interes de afaceri, turismul din această zonă metropolitană este într-o continuă expansiune.

Cel mai înalt turn și cel mai luxos hotel din lume, spectacole grandioase de fântâni arteziene, insule artificiale, două aqua-park-uri ultra moderne, pârtii de schi, cel mai mare centru comercial din Orientul Mijlociu, cluburi, restaurante cu bucatării din întreaga lume, SPA-uri superbe, parcuri și rezervații, golf - și yacht-cluburi, târguri comerciale anuale, concursuri internaționale – toate acestea reprezintă doar o parte din magnificul Dubai.

 



În vestitul Dubai se găsesc unii dintre cei mai înalți zgârie-nori din lume. Burj Khalifa este cea mai înaltă structură construită de om pe pământ, cu o înalțime de 828 m. Cea mai înaltă clădire rezidențială din lume, Marina 23 este, de asemenea, situată în Dubai. Cel mai înalt hotel din lume, Turnul Rose sau Rose Rayhaan, s-a construit tot în Dubai, având o înaltime de 332 m.

 



,,Dubai a reprezentat până nu demult una din destinațiile de lux. Pachetele turistice pentru această zonă s-au adresat, în special, unei nișe exclusiviste. Însă, noi ne-am gândit să extindem această destinație către toți turiști români, deoarece: cine nu și-ar dori o excursie la superlativ, în care să îmbine atât marea cât și ski-ul, să viziteze locații văzute până acum doar în filme, însă totuși la un buget accesibi?” a declarat directorul general al companiei Alis Holidays, Florin Crișan.

Alis Holidays a creat pachete turistice de excepție cu zbor din Cluj Napoca, pentru 4 și 7 nopți la hotel de 4*, cu mic dejun inclus, transfer aeroport – hotel – aeroport și asistentă turistică pe toată perioada sejurului la tarife care pornesc de la 319 euro/persoană. De asemenea, agenția de turism oferă pentru turiștii săi o frumoasă excursie prin care se vizitează întregul oraș Dubai - city tour Dubai.

 




Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani în transportul de persoane. Agenția se axează pe turism intern/extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro

 

 




Comentarii Facebook