Drifting pe gheata la Sala Sporturilor din Cluj - Vezi VIDEO

Platoul de la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca este in continuare folosit pentru "liniute" si drift. In filmuletul pe care vi-l prezentam  il vedeti la treaba pe un sofer clujean, care face o demonstratie de viteza si indemanare.

 

Soferul care a condus masina este Alexandru Bogdan, un tanar de 23 de ani, care a povestit pentru Stiri de Cluj .ro ca este pasionat de raliu si de intrecerile auto. "Acolo la Sala Sporturilor a fost o demonstratie pentru un grup de prieteni cu care am iesit intr-o seara. Am profitat de faptul ca a nins si era gheata si am facut un drift. Totul a fost filmat  de un prieten", a marturisit Bogdan.

 

El si-a obtinut licenta de pilot de raliu in urma cu trei ani si a fost indrumat de fostul campion national Bogdan Marisca. "Am invatat multe de la el, dar sunt suparat pe faptul ca e foarte greu sa imi pun pasiunea in aplicare. Nu pot concura la profesionisti pentru ca e prea scump, nu am bani sa investesc intr-o masina adevarata. Am si eu un Opel, pe care l-am modificat pentru a avea siguranta. Am bagat in jur de 5.000 de euro", spune tanarul.

 

Drift -ul de pe platoul Salii Sporturilor este un "accident" sustine tanarul, care spune ca isi tine antrenamentele pe cartodromul din Gheorgheni. "Mergem pe cartodrom cu un grup de prieteni si facem o intrecere si un drift, iar in luna februarie, in 20, voi merge la concursul organizat de ACR la Satu Mare, "Rally Spirit". Este un circuit care va avea 5 etape, la care voi participa si eu", spune Bogdan.

 

 

Comentarii Facebook