Două tipuri de personalitate pentru fiecare zodie. Tu în care te regăsești?


Două tipuri de personalitate pentru fiecare zodie. Astrologia ne-a demonstrat în nenumărate rânduri că semnul zodiacal sub care te naști îți influențează destul de mult viața și felul de a fi. Nu de puține ori, oamenii rămân surprinși de cât de adevărate sunt previziunile pe care horoscopul le spune despre viața și personalitatea lor, semn că nu e tocmai o simplă păcăleală.

Două tipuri de personalitate pentru fiecare zodie

Cu toate acestea, fiecare om e diferit și probabil nu toate caracteristicile zodiei sale îl definesc în totalitate. Dar asta nu pentru că există prejudecăți pentru fiecare zodie, ci din cauza faptului că, fiecare zodie are două tipuri de personalitate, total opuse, care definesc persoanele născute sub acel semn zodiacal. În care dintre cele două personalități ale zodiei tale te regăsești?

Două tipuri de personalitate pentru fiecare zodie. Berbec

Tipul 1: Ești o persoană foarte agresivă, zgomotoasă și ai putea porni un scandal din orice. O fire mânioasă și foarte ușor de iritat, oamenii trebuie să fie extrem de precauți în jurul tău. Totuși, acest lucru duce la multe situații în care ești mințit de cei din jur, de frică să nu izbucnești. De cele mai multe ori, aceste crize de nervi pornesc din lucruri mărunte, pe care mulți oameni le-ar înțelege, însă tu trebuie să faci prima dată scandal, ca mai apoi să te calmezi și să realizezi că „dracul nu e atât de negru”. Dar, după ce realizezi că ai exagerat, nu vei recunoaște nici în ruptul capului. Pur și simplu, te vei comporta de parcă nimic nu s-a întâmplat, făcându-i pe cei din jur și mai confuzi și precauți.

Tipul 2: O persoană care luminează o întreagă încăpere, prin simpla ei prezență. Oamenii te adoră și ești cu adevărat o companie plăcută. Ești drăguț și amuzant, extrem de glumeț și jucăuș, mai ales dacă te simți confortabil alături de cei din jurul tău. Ai un suflet bun și ești mereu dispus să sari în ajutorul celor la nevoie, de multe ori chiar dacă poate acele persoane nu merită. Totuși, există un pol opus al personalității tale, care poate deveni glaciar în câteva secunde. Oricât de dragă îți este o persoană, nu este greu pentru tine să-i întorci spatele, atunci când te dezamăgește. Atunci când Berbecul este dezamăgit de cineva, acea persoană nu mai există pentru el și poate pleca, fără a se uita înapoi. Poți fi cu adevărat înfricoșător în acele momente.

Două tipuri de personalitate pentru fiecare zodie. Taur

Tipul 1: Poți fi un adevărat leneș uneori. Cu toate că ai zile destul de productive, în care îți duci treburile la bun-sfârșit, în alte zile nici nu se poate vorbi cu tine. Nu ai starea necesară pentru a face nici una din sarcinile propuse și poți lenevi o întreagă zi pe canapea uitându-se la seriale sau chiar dormind. Nu ar fi de mirare dacă n-ai răspunde nimănui la telefon. În unele zile, energia ta te părăsește cu totul și nimic nu pare suficient de important încât să te facă să sari din pijamale și să-ți începi rutina.

Tipul 2: Ești Afrodita, zeița Frumuseții, întruchipată. Oriunde mergi, nu doar aspectul, ci și prezența ta, îndeamnă lumea să-și întoarcă capul după tine. Pur și simplu strălucești. Ai grijă cu acel zâmbet! SĂ nu orbești pe cineva! Simpla ta prezență înseninează ziua celor din jur, toată lumea fiind fermecată de tine. Ochii sunt ațintiți spre tine când vorbești și probabil nici nu contează ce spui, lumea este absolut vrăjită de buzele tale mișcându-se. Acest atuu te va ajuta mult în viață. Totuși, nu lăsa asta să fie singura ta calitate. Ai putea avea mult mai multe de câștigat dacă lucrezi la cât mai multe aspecte în privința ta.

Două tipuri de personalitate pentru fiecare zodie. Gemeni

Tipul 1: Adevărul doare, dar cineva trebuie să-l spună: uneori poți fi cu două fețe. Dar nu e vina ta! Poate nici nu realizezi că faci acest lucru, dar unii oameni da. Tinzi să te mulezi foarte mult după personalitatea celor cu care îți petreci timpul, chiar dacă poate tu, în realitate, nu ești deloc așa. Astfel, lumea vorbește și își poate da seama cu ușurință că deși le zâmbeai pe față, pe la spatele lor te strâmbai. Poate intențiile tale nu sunt rele, dar sunt foarte ușor de interpretat. Oamenii nu sunt obișnuiți ca alte persoane să le copieze comportamentul. Astfel, ei te consideră a fi fals când ești în preajma lor. Încearcă să fii tu și încetează să-ți fie teamă că nu vei fi acceptat dacă ești diferit de ceilalți! Poate te vor surprinde.

Tipul 2: Bipolaritatea ta este la cote maxime. Ai tendința de a fi foarte schimbător când vine vorba de starea ta de spirit, ceea ce te faci să îndepărtezi multă lumea din jurul tău. Dacă azi ești vesel și mâine nervos, oamenii se vor sătura să fie luați prin surprindere de comportamentul tău și, în cele din urmă, vei sfârși singur. Când ai o asemenea personalitate, e cam complicat să te schimbi, poate chiar imposibil. Așadar, de recomandat ar fi să eviți socializarea și prietenii când nu ești în cea mai bună dispoziție, pentru a-i proteja pe ei și prietenia voastră. S-ar supăra mult mai puțin dacă ai refuza o ieșire la cafea, decât dacă ai merge și ai vorbi urât încontinuu.

Două tipuri de personalitate pentru fiecare zodie. Rac

Tipul 1: Probabil ești una dintre cele mai sensibile zodii și asta nu e neapărat un lucru rău. Sensibilitatea este o calitate, mai mult decât un defect, în ochii celorlalți. Totuși, pentru tine, sensibilitatea ta este punctul tău slab. Pui la suflet prea multe lucruri și sfârșești plângând prin ascunzișuri, atunci când nu te vede nimeni. Poate persoana care te-a supărat nici nu știe acest lucru și nu a făcut-o cu intenție. Nu poți suferi încontinuu, în liniște, pentru niște lucruri mărunte. Faptul că nu le spui în față celor care te jignesc sau te supără, înseamnă că îi protejezi. Dar de ce anume îi protejezi, Racule? Ar trebui să încetezi să-i protejezi pe ei și să începi să te protejezi pe tine. Așa că, șterge-ți lacrimile, du-te acolo și spune-i în față persoanei respective că remarca făcută de el nu e nici pe de parte amuzantă și te-a deranjat. Sigur va regreta și își va cere scuze, iar tu te vei simți mai bine. În plus, poate oamenii vor fi mai atenți la cuvintele lor, dacă ești deschis cu ei.

Tipul 2: Ești o fire încrezătoare și îndrăzneață. Nimic și nimeni pe lumea asta nu pare să te poată supăra. Treci prin viață de parcă ai fi protejat de o aură cerească, astfel că răutatea celor din jur, fie ea prin fapte sau cuvinte, nu te poate răni sub nicio formă. Nici nu cred că îți amintești ultima dată când ai vărsat o lacrimă. Probabil, doar atunci când erai mic. Însă, de atunci, lași viața să vină exact așa cum e ea, cu bună sau cu rele și ție tot perfectă ți se pare. Ai o gândire foarte pozitivă, în comparație cu persoanele din jurul tău și uneori, optimismul și calmul tău îi poate sperie, nevenindu-le să creadă că un astfel de om chiar există. Ce pot spune? Ești o adevărată forță a naturii, prin capacitatea asta.

Două tipuri de personalitate pentru fiecare zodie. Leu

Tipul 1: În lumea ta exiști doar tu și...cam atât. Ești atât de absorbit de personalitatea ta, încât uneori uiți de cei din jur. Preocupat atât de aspect, cât și de propria viață, îți vine tare greu să crezi că oamenii din jurul tău au și ei propriile probleme și trăiri și nu totul se învârte în jurul tău. Pun pariu că, atunci când erai mic, credeai că ceilalți oameni sunt doar personajele secundare din filmul vieții tale, iar atunci când nu sunt cu tine, nu fac nimic, așteptându-se pe tine să apari. Nu o gândire tocmai sănătoasă, însă erai copil. Dar acum, ești un om în toată firea. Ce scuză mai ai ca să gândești așa? Nu lăsa lumina reflectoarelor să te orbească, Leule! Ai putea să regreți într-o zi, dacă, printr-o minune, vei ajunge cu picioarele pe pământ.

Tipul 2: Lăsând la o parte toate stereotipurile atunci când vine vorba de persoanele din zodia Leu, tu ești chiar opusul. Mândria și dorința de a fi în centrul atenției nu se aplică deloc la tine. Să nu mai vorbim de încrederea în sine, care lipsește aproape cu desăvârșire. Cu toate acestea, ai dobândit câteva caracteristici ale strămoșilor tăi lei. Ai și tu mândria tare, care dacă e călcată în picioare de cineva, poate ieși destul de urât. Totuși, până în acel punct, răbdarea ta este până la cer, ceea ce înseamnă că nu vei izbucni din prima precum o divă, care se zvonește că ai fi. Din nou, un alt atuu moștenit din semnul tău astral este fascinația pe care o au oamenii față de tine. Prin simpla ta personalitate, poate și puțin din aspect, faptul că ești glumeț și deschis, îi faci să fie cu ochii pe tine. Oferi o stare de bine persoanelor din jur și e plăcut să fii prin preajmă. Din cauza acestor atuuri, oamenilor le vine tare greu să creadă atunci când le spui că ești zodia Leu.

Două tipuri de personalitate pentru fiecare zodie. Fecioară

Tipul 1: Nu există zodie mai organizată și mai „pusă la punct” decât Fecioara. Simțul organizatoric este al șaselea simț când vine vorba despre acest semn zodiacal. Pur și simplu nu își pot vedea viața dezordonată sau dezorganizată. OCD-ul este primul pe lista Fecioarei atunci când se discută de probleme psihice. Acest lucru nu este neapărat rău. E bine să fii organizat și să știi exact ce ai de făcut sau ce vrei să faci. Totuși, această obsesie poate să ducă la așteptări mari din partea celor din jur. Fecioarele uită deseori că nu toată lumea este la fel de perfecționistă precum sunt ele și tind să fie extrem de critice cu ceilalți. Ar trebui să înveți să fii mai tolerant și să înțelegi că este decizia personală a fiecăruia dacă își dorește o viață organizată precum a ta sau preferă să se lase purtați de valurile vieții.

Tipul 2: În polul opus, există tipuri de Fecioare care nu au nici o treabă cu partea organizatorică. Ies din tiparul celor mai organizate semne zodiacale și sunt o adevărată vijelie pe două picioare, care lasă dezastru în urma lor. Uituci și extrem de relaxați, nu își vor clinti nici un deget dacă le atragi atenția că au uitat să facă ceva din ce au fost rugați. Ei merg pe principiul că „este timp pentru toate” și „unde-i graba?”, precum niște țestoase. Vor avea destul de multe de pierdut din această cauză, adevărat. Dar, până la urmă este viața lor și, în cazul acestor tip de Fecioare, cei din jur trebuie să învețe toleranța.

Două tipuri de personalitate pentru fiecare zodie. Balanță

Tipul 1: Îți petreci cel puțin o oră pentru a alege outfit-ul perfect, chiar și pentru a merge până la magazinul de vizavi. Ești un fluturaș social și nu ratezi nicio ocazie de a te vedea cu prietenii pentru câteva ore de distracție. Mereu ești sunat de prieteni pentru a-ți cere păreri în legătură cu îmbrăcămintea în funcție de anotimp, tipul evenimentului și cum se îmbracă ceilalți. Aceste sfaturi pe care le dai îți oferă o stare de bine - îți place să știi că părerea ta contează pentru cei din jur. În plus, îți place să petreci ore întregi vorbind cu prietenii, așa că, dacă le mai oferi și un sfat pe alocuri, ce ai de pierdut? Apropo, sigur nu ai întârziat la vreo petrecere până acum?

Tipul 2: Și în cazul Balanței, la polul opus se află o persoană complet antisocială, a cărui singur prieten este Netflix-ul. Acesta nu te întrerupe, nu întârzie și nu te dezamăgește. Atâta timp cât internetul merge și factura e plătită, nu te dezlipește nimic din fața televizorului. Prieteni, petreceri, ieșiri în oraș, responsabilități? Nu există așa ceva! A apărut un sezon nou din serialul tău preferat, ceea ce înseamnă că razele soarelui nu vor pătrunde în camera ta azi. Totuși, ai putea face un efort să-ți mai suni prietenii sau familie, ca să nu se simtă neglijați. Va sosi un moment când, serialul se va termina, iar tu vei ieși din camera ta și nu te va aștepta nimeni în spatele ușii pe care ai ținut-o închisă atât de mult timp

Două tipuri de personalitate pentru fiecare zodie. Scorpion

Tipul 1: Scorpionii parcă au fost personajele principale ale unei cărți cu vampiri mult iubiți de adolescentele de acum câțiva ani. Ai , nu doar un aspect, dar și o personalitate super sexy care atrage sexul opus precum un magnet. Totuși, există puțină răutate în zâmbetul cu care îți cucerești victimele. Poți fi malefic uneori, dar cumva, acesta este unul dintre cele mai atractive lucruri la tine. Nu știu cum reușești, dar continuă să fii tu și ai doar de câștigat. Totuși, emoțional ești la pământ. Poate de acolo acea urmă de răutate în zâmbetul tău. Deși nu vrei să recunoști, undeva adânc, în sufletul tău, speri ca cineva să vadă dincolo de zâmbetul tău sclipitor și să-ți ofere î îmbrățișare sinceră. Poți plânge dacă vrei, e în regulă. Oricum, probabil ai fi și mai atractiv.

Tipul 2: Oamenii te consideră un om de treabă, simpatic și extrem de amuzant. Totuși, în încercarea ta de a fi tot mai amuzant, tinzi uneori să fii răutăcios cu ceilalți. Înțeleg că îți place când oamenii râd la glumele tale, dar dacă vei mai fi răutăcios, s-ar putea să nu mai ai cu cine râde, în curând. Ești extrem de sarcastic și poate unele persoane nu îți înghit glumele așa cum ai crede tu. Încetează să mai faci mișto și dacă a-i privi puțin mai atent, ai observa că 80% dintre cei din jurul tău, nu te privesc tocmai cu zâmbetul pe buze.

Două tipuri de personalitate pentru fiecare zodie. Săgetător

Tipul 1: Săgetătorii pot fi cu adevărat profunzi, dacă ajungi să îi cunoști. Le plac lucrurile mărunte, precum călătoriile în natură, petrecutul timpului cu cei dragi, într-un mediu relaxant și să se relaxeze, dacă s-ar putea, într-un hamac, lângă un foc de tabără. Dacă ai fi lângă un Săgetător noaptea, sub clar de lună, ai afla că sunt foarte profunzi și înțelepți și au mult mai multe de oferit față de ce se vede la exterior. Atât că, nu consideră că oricine merită să-i cunoască cu adevărat, așa că se deschid doar în fața persoanelor speciale pentru ei. Așadar, dacă cunoști cu adevărat un Săgetător, ești un om norocos.

Tipul 2: Pe de altă parte, există o categorie de Săgetători care sunt precum o carte deschisă. Uneori, nici nu trebuie să-și deschidă gură pentru a-ți spune ce simt, se citește totul pe fața lor. Atât de expresivi sunt! Sun totuși, persoane plăcute, pe care le vrei în preajma ta. Cumva, prin autenticitatea lor, îți oferă o senzație de comoditate, familiaritate și atunci, în jurul lor reușești să te relaxezi cu totul, să fii tu însuți, fără pic de presiune din parte societății.

Două tipuri de personalitate pentru fiecare zodie. Capricorn

Tipul 1: Dacă Fecioarele sunt nebune după organizare, Capricornii sunt nebuni după muncă. La propriu, sunt dependenți de muncă, precum sunt unii oameni dependenți de heroină. Acești nativi nu se relaxează niciodată cu adevărat. Chiar și în cadrul unei cine în familie, spre exemplu, în timp ce te ascultă despre cum ți-a fost ziua, cealaltă parte a creierului trece în revistă toate treburile de făcut pentru a doua zi. Nu te ignoră, dar cumva nu se poate concentra pe problemele tale, fiindcă le are pe ale lui. Nu o lua ca pe o insultă, pur și simplu nu se pot abține.

Tipul 2: La polul opus există Capricorni care n-au nicio treabă cu „task-urile”. Fiecare zi e un mister pentru ei. Se lasă duși de val și merg pe principiul că dacă ceva e destinat să fie, va fi și fără nici un efort din partea sa. Poate fi frustrant pentru cei din jur, văzându-l așa, fără niciun gând. Totuși, Capricornul este de părere că țestoasa trăiește mai mult, tocmai din pricina faptului că nu se agită la fel de mult precum celelalte viețuitoare. Tot ce face e să-i urmeze exemplul. 

Două tipuri de personalitate pentru fiecare zodie. Vărsător

Tipul 1: Vărsătorii au două tipuri, însă spre deosebire de celelalte zodii, ei se împart altfel: cum se văd ei și cum îi văd ceilalți. Pe scurt, ei se văd adevărați zei. Într-adevăr, sunt caracterizați ca fiind extrem de inteligenți și nimeni nu poate nega acest lucru. Totuși, iubirea de sine de care dau dovadă nu face altceva decât să îi facă amuzanți în ochii celor din jur. Din cauza acestei admirații pentru propria persoană, ei sunt total protejați de orice remarcă sau reproș îi este aruncat - total imun față de răutatea altor oameni: îi insulți, ei zâmbesc și își continuă ziua. Uneori, se poate observa o urmă de autoironie, pentru a masca faptul că nu sunt atât de insensibili pe cât își doresc să pară.

Tipul 2: Acesta este tipul pe care îl văd ceilalți atunci când se uită la un Vărsător. Restul nativilor din zodiac îi văd ca pe niște extratereștrii, deoarece îi consideră firi ciudate. Prin schimbările lor bruște de atitudine și stări de spirit, oamenii preferă să stea departe de acești nativi, până când decid în ce stare se află azi: bună sau rea. Poate fi ușor amețitor pentru cei din jur să țină pasul cu ei, deoarece schimbările pot avea loc de mai multe ori într-o singură zi. Totuși, sunt firi plăcute, atunci când au o dispoziție bună și lumea chiar își dorește să petreacă timp cu ei, însă dacă nu sunt în toane bune, nu prea au șanse.

Două tipuri de personalitate pentru fiecare zodie. Pești

Tipul 1: Poate pare actorie sau nu, însă Peștii pot fi cu adevărat sensibili. Cu toate că au un scut de fier care pare că este imun în fața oricărui sentiment, în spatele scutului se află un nativ din zodia Pești care plânge la orice mic reproș, strigăt sau jignire. Sunt niște adevărați bebeluși, dar, bineînțeles că nu vor recunoaște acest aspect, nici în ruptul capului. Important e să observi cu atenție acest nativ și cu timpul îți vei da seama care este adevăratul său zâmbet și care este doar o mască.

Tipul 2: Un alt tip de Pești sunt genul care nu vorbesc niciodată despre sentimentele lor și pare că nimic nu îi afectează. Acest tip poate fi un al doilea stagiu al Peștilor care s-au săturat să își plângă singuri de milă. La prima vedere, nu pare a fi un lucru rău. Totuși, nu faptul că nu se mai plâng este problema, ci modul prin care se ajută ca să nu mai plângă. Acești nativi riscă, din cauza sensibilității lor, să cadă foarte ușor pradă viciilor. Dacă acest lucru se întâmplă, atunci nu vei mai scoate niciun cuvânt de la el despre ce l-a supărat. În orice caz, recomandat este să îi oferiți o îmbrățișare acestui nativi, încă de când se află în stagiul de bebeluș, pentru a nu risca să ajungă în stagiul viciilor.


Comentarii Facebook