Cum arată soția lui Puya? Cântărețul făcea naveta la Cluj pentru a o vedea, iar acum au 3 copii împreună


Puya recunoaște că experiența de soț și tată l-a schimbat. Cântărețul este căsătorit cu Melinda și au împreună trei copii. 

Puya și Melinda s-au cunoscut în urmă cu destui ani, atunci când bruneta era elevă. De atunci au rămas împreună. Melinda este însă o prezență extrem de discretă. Nu participă la emisiuni și nici nu acordă interviuri.

Cântărețul a postat totuși de-a lungul timpului câteva poze în care apare alături de frumoasa brunetă.

Cum arată soția lui Puya. Cântărețul și Melinda au trei copii împreună

Puya și Melinda s-au cunoscut în anul 2006, atunci când bruneta era elevă la un liceu din Deva. Cântărețul avea 26 de ani, iar cea care urma să-i devină soție 17 ani. Apoi, Melinda a intrat la facultate la Cluj, iar Puya a făcut naveta pentru a o putea vedea.

Și-a dat seama însă imediat că ea este femeia vieții sale. În 2011 cei doi au hotărât să se căsătorească.

Am avut timp să ne vedem cu bune și cu rele. Perfecțiunea nu există și cine o caută rămâne singur. Mereu am spus că dacă ar fi să ne întâlnim la vârsta asta, sigur nu ne-am mai combina. 

Am fi atât de ciufuți și trecuți prin viață, că nu ne-am mai suporta defectele, unul altuia. Nu știu dacă sunt sau nu sunt ăla de îl caută ea, dar eu sunt 100% că pe ea o căutam”, spunea artistul într-un interviu pentru ProTV.

19055.jpg

Melinda apare rar în public

Încă de la început Melinda a fost o prezență extrem de discretă și a apărut în public de puține ori. De-a lungul timpului, soțul său a postat însă câteva poze în care apar împreună. Bruneta i-a dăruit cântărețului trei copii. Iuliana, Melisa și Alexandru.

Puya a povestit că soția sa nu este nevoită să lucreze așa că se ocupă de educația celor mici.

Familia este foarte importantă și nu mai alerg ca nebunul, căci vreau să îmi petrec și timpul cu familia… Noi suntem o familie norocoasă și soția nu trebuie să meargă la muncă”, a spus Puya în urmă cu ceva vreme la Antena Stars.

Cântărețul recunoștea că a decis să petreacă cât mai mult timp alături de familia sa.

Cel mai mare dușman al familiei este timpul. Când nu ai timp să te întâlnești, să vorbești, să discuți, să asculți, fie și în contradictoriu… ești mereu pe fugă, fiecare se închide în el și în problemele lui. Atunci familia se destramă”.


Comentarii Facebook